Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Marvel's Midnight Suns
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   arviot
   Madden NFL 11

   Madden NFL 11

   On jokavuotisen kainalopallopelin julkaisemisen aika ja tämän vuoden Madden NFL 11 lupaa tarjota sarjan aikaisempia osia nopeamman, yksinkertaisemman ja syvällisemmän pelikokemuksen. Lupaukset pitävät osittain paikkansa, mutta kokonaisuutena peli tuntuu enemmän vanhan version pieneltä päivitykseltä kuin kokonaan uudelta peliltä.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Pelin käynnistäessä tuntuu kuin olisi laittanut viimevuotisen version sisään, eikä ihme. Kaikki näyttää ja tuntuu edelleen hyvältä, mutta samaan aikaan kaikki on oikeastaan jo liiankin tuttua. Yksinpelissä ei itse asiassa ole kuin yksi isompi uudistus, mutta moninpelissä pääsee tänä vuonna pelaamaan 3 vastaan 3 -otteluita. Netissä voi myös kasata keräilykorteista oman joukkueen, mutta en valitettavasti voinut tutustua ollenkaan verkkopuoleen, joten siltä osin minulla ei ole muuta sanottavaa.

   Yksinpeli on tänä vuonna lähes identtinen edelliseen peliin verrattuna ja ainoa huomattava uudistus on mahdollisuus pelata pelitilanteeseen sidotuilla kuvioilla. Tämä pelityyli on saanut nimekseen Gameflow. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jokaisella joukkueella on valmiiksi suunniteltu pelikirja, josta tekoäly valitsee automaattisesti kulloiseenkin tilanteeseen sopivan hyökkäys- tai puolustuskuvion. Ominaisuus nopeuttaa peliä huomattavasti ja se lyhentää otteluiden kestot jopa puoleen aikaisempiin peleihin verrattuna. Toisaalta se vie päätäntävaltaa pois pelaajalta, sillä jokaista peliä ei pääse itse valitsemaan.

   Gameflow on hyvin mielenkiintoinen uudistus, sillä se vie Maddenia hieman realistisempaan suuntaan. Todellisessa elämässä valmentajat nimittäin suunnittelevat pelit etukäteen tutkimalla vastustajan pelityyliä ja omat kuviot sovitetaan aina niiden mukaan. Madden NFL 11:ssa ei olla kuitenkaan näin syvällisellä tasolla, sillä pelikuviot pysyvät jokaista joukkuetta vastaan samoina. Hienona piirteenä pelaajat voivat myös itse suunnitella pelistrategioita, joten joukkueiden taipumukset saa tarvittaessa määritellä juuri sellaisiksi kuin itse haluaa. Kaiken kaikkiaan Gameflow on hyvä perusta, jota toivottavasti laajennetaan tulevissa peleissä. Etenkin kausipeleissä olisi hienoa huomata, että oma valmentaja on muuttanut pelikuvioita, koska vastustaja on vaihtanut pelityyliään. Toki peliä voi pelata myös ilman Gameflow:ta, mutta tällöin kokemus on hyvin lähellä viimevuotista versiota.

   Toteutukseltaan Madden NFL 11 on edelleen taattua laatutasoa ja mikäli kameran kuvakulmaksi valitsee sivunäkymän, ovat ottelut todella aidon näköisiä. Pelaajien liikkuminen kentällä on erittäin sulavaa ja kunnon taklaukset tuntuvat luissa ja ytimissä. Äänipuolella asiat ovat pelikentän osalta kunnossa. Rytinät ja pelaajien huudot luovat hyvin tunnelmaa, mutta samaa ei voi sanoa selostuskaksikosta. Parivaljakolla tuntuu olleen samat jutut jo parin vuoden ajan, joten uusille jorinoille olisi tarvetta.

   Tämä on mainos:

   Madden NFL 11 tarjoaa tutun turvallista ja laadukasta amerikkalaista jalkapalloa, mutta uudistusten puute laskee hieman kokonaisarvosanaa. Jos Gameflow-ominaisuus ei kiinnosta, vuosipäivityksestä ei halua maksaa maltaita tai halvempikin tutustumispaketti pelisarjaan kelpaisi, kannattaa pitäytyä viime vuoden Maddenin parissa.

   Madden NFL 11
   Madden NFL 11
   Madden NFL 11
   Tämä on mainos:
   Madden NFL 11
   Madden NFL 11
   Madden NFL 11
   Madden NFL 11
   Madden NFL 11
   HQ
   07 Gamereactor Suomi
   7 / 10
   +
   Hyvä kuvaus amerikkalaisesta jalkapallosta, Gameflow on hyvä idea, näyttävän näköinen
   -
   Sisältää hyvin vähän uudistuksia, selostajat tarvitsisivat lisää repliikkejä
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   Madden NFL 11Score

   Madden NFL 11

   ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

   Madden NFL 11 tarjoaa tutun turvallista ja laadukasta amerikkalaista jalkapalloa, mutta uudistusten puute laskee kokonaisarvosanaa.   Ladataan seuraavaa sisältöä