Suomi
Gamereactor
ennakot
Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband

Taleworldsin laajennus vuonna 2008 kaupallisen julkaisunsa saaneeseen Mount & Bladeen tuo uusissa kansissa laajemman ja hiotumman keskiaikasimulaattorin pelaajille, joille tunnelma on tärkeämpi kuin tuoreimmat grafiikat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kyllä, Mount & Blade: Warband näyttää paremmalta, ja on ehkä puolittanut ne vuodet joilla se on totuttua tasoa jäljessä, mutta se ei ole Crysis, eikä edes Far Cry. Näkymät ovat silti riittävät, ja kannattelevat realistista keskiaikatunnelmaa hyvin.

Mount & Blade: Warbandissa ollaan nimenomaan uskottavassa menneisyydessä, vaikka kartta ei vanhaa Eurooppaa vastaakaan. Henkisenä inspiraationa toiminut Sid Meier's Pirates! paistaa lävitse, koska pelihahmo on vapaa ponnistamaan maattoman miekkamiehen asemastaan haluamaansa suuntaan, ja kehittymään tätä tukevissa taidoissa.

Peliin tehdyt uudistukset siivittävät pelaajan nyt jopa kuninkaaksi asti ja onpa ritariromantiikkakin saanut vahvemman sijan. Tulevaa kuningatarta saakin riiata urakalla, eikä vain urheus taistelukentällä tuo onnea rakkaudessa.

Oman valtakunnan, alaisten ja vaimon lisäksi tarjolla on nyt myös kehittyneempi tekoäly, joka tosin edelleen ratsastelee tyytyväisesti päin seiniä tilaisuuden tullen. Lähitaistelussa vastus on huomattavampi, erityisesti kun tässä pelissä joutuu aktiivisesti torjumaan iskuja, mieluusti myös oikeasta suunnasta.

Tämä on mainos:

Mount & Blade: Warbandin suurin uudistus tulee olemaan moninpeli, jossa jopa 36 pelaajaa voivat ottaa toisistaan mittaa taistelukentällä. Mitään MMORPG-tyyppistä ratkaisua ei edelleenkään silti ole luvassa, joka on harmi.

Mount & Blade: Warband näyttäisi olevan kuten edeltäjänsäkin; erittäin yksityiskohtainen keskiaikasimulaatio, joka tekee monia asioita paremmin kuin mikään toinen aiheesta tehty peli, mutta lupaa vieläkin enemmän kuin osaa vielä antaa. Toivon mukaan se jatkaa edelleen kehittymistään.

Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Warband
Tämä on mainos:
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Warband
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä