Suomi
Gamereactor
arviot
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Road to Boruto DLC

Onko poika isänsä veroinen?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CyberConnect2: n Ultimate Nina Storm -saaga on parhaita japanilaisen animen sovituksia videopelimuodossa. Siinä luodaan uuteen mediaan kaikki animen tärkeät tapahtumat aina nuoren Naruton ensimmäisestä taistelusta Shippudenin viimeisiin jaksoihin asti. Sarja on nyt kuitenkin lopetettu, joten enää ei ole lähdemateriaalia peliksi sovitettavaksi lukuun ottamatta Boruto: Naruto the Movie -rainaa. Tämä leffa onkin toiminut pääasiallisena innoituksena Ultimate Ninja Stormin laajennukselle Road to Boruto.

Lisäosalla on hintaa parikymmentä euroa, ja sen voi ostaa jo omana itsenäisenä pelinään tai nimensä mukaisesti laajennuksena. Itsenäisenä teoksena hinnan ymmärtää, mutta Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: n jo hankkineille hinta on liian korkea. On lisäksi muistettava, ettei Road to Boruto sisälly kausipassiin.

Tässä uudessa seikkailussa pelataan pääasiassa Naruton ja Hinatan pojalla Borutolla. Seurueessa kulkevat sekä Sasuken ja Sakuran tytär Sarada Uchida että Orichimarun luomus Mitsuki. Kolmikko muodostaa yhdessä Konohamaru-tiimin. Tarina sijoittuu lukuisia vuosia Naruto Shippudenin jälkeiseen aikaan, jossa Naruto panostaa paljon rooliinsa Hokagena Sasuken vaeltaessa maailmassa. Kerronnan keskiössä ovat Boruton ja Naruton kehnot välit: poika ei ole täysin hyväksynyt isänsä toistuvia poissaoloja tämän toimiessa kylänsä johtajana. Tämä tekee Sasukesta houkuttelevamman oppi-isän Borutolle, koska Sasuke on Naruton lähin kilpailija.

Road to Boruto pitää pelaajan kiireisenä muutaman tunnin ajan varsinkin, jos päättää perehtyä kaikkeen ylimääräiseen sisältöön. Valitettavasti sivutehtävät ovat ikävän tylsiä, ja päätarina on itsessään hyvin lyhyt. Seikkailussa vaelletaan pitkin puoliksi avoimia alueita - joita erottavat toisistaan lataustauot - jotka ovat täynnä paikallaan pysytteleviä henkilöhahmoja. Näiden kanssa joko ollaan yhteydessä vähän tai ei ollenkaan.

Tämä on mainos:

Kuten jo tuli mainituksi, ovat toissijaiset tehtävät epätavallisen tylsää pelattavaa. Yleensä tavoitteena on mennä paikasta A paikkaan B, ja palata sen jälkeen takaisin paikkaan A. Joitakin lisähaasteita voi niin ikään suorittaa, mutta kokonaisuutena sivutehtävät ja koko muukin peli jättävät paljon parantamisen varaa. Varsinaiset tarinatehtävät ovat rakenteeltaan hyvin samanlaisia kuin mihin jo pääpelissä tottui.

Taisteleminen on hauskaa, ja toiminnantäytteiset jaksot ovat mahtavia spektaakkeleita. Toisaalta juuri näissä sarjan pelit ovat aina loistaneet. Yksikään toinen ei ole onnistunut yhtä hyvin siirtämään animessa nähtyjä tapahtumia samalla tavalla uskollisesti toiseen mediaan, ja tämä pitää edelleen paikkansa myös Road to Borutossa.

20 euron hintalapulla Road to Boruton olisi pitänyt pystyä parempaan. Liian suuri osa sisällöstä on tylsää, ja se hyvä osuus on liian lyhyt toistaen paljolti jo ennen nähtyjä maneereita. Sarjan faneille kyseessä on oiva tekosyy palata Ultimate Ninja Storm 4: n pariin korkeasta hinnasta huolimatta. Muille laajennusta ei sitten voikaan suositella.

HQ
Tämä on mainos:
HQ
HQ
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Toistaa elokuvan tapahtumat, mahtavia toimintajaksoja, japaninkieliset ja englanninkieliset puheet valittavana
-
Lyhyt tarina, tylsät sivutehtävät, huono avoimen maailman pelattavuus, paljon kierrätystä
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä