Suomi
Gamereactor
lifestyle

Nissan esittelee jälleen yhden konseptiauton, Hyper Punkin

Sen sanotaan olevan "suunniteltu sisällöntuottajille ja taiteilijoille".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nissan on ollut yksi aktiivisimmista autonvalmistajista konseptiautojen julkistamisessa ennen Japan Mobility Show. Viime viikkojen aikana meille on esitelty autoja, joiden tavoitteena on määritellä katumaasturitila uudelleen, tehdä tila-autoista viileitä, ja nyt on julkistettu toinen konsepti, jonka väitetään olevan "suunniteltu sisällöntuottajille ja taiteilijoille".

Hyper Punk-nimellä tunnettu konseptiauto on sähköinen kompakti crossover, joka on rakennettu niille, jotka omaksuvat tyylin ja innovaation. Meille kerrotaan, että siinä on ominaisuuksia, joiden avulla matkustajat voivat ladata laitteitaan milloin tahansa ja missä tahansa, samalla kun he jakavat auton energian yhteistyökumppanien kanssa paikallisen yhteisön tapahtumissa.

Sisustus on suunniteltu origami-tyyliseksi, ja siinä on kamerat, jotka voivat kaapata paikallisia maisemia muuntaakseen tekoälyn avulla manga-tyylisiksi maisemiksi, jotka voidaan heijastaa kuljettajan ympärillä olevalle kolmen näytön näytölle.

Hyper Punk sisältää myös Internet-yhteyden, pääntukien bioanturit, jotka havaitsevat kuljettajan mielialan ja valitsevat siihen sopivan musiikin ja valaistuksen, ja ulkopinnalla on monipuoliset monikulmaiset pinnat, joiden on tarkoitus erottua joukosta.

Tämä on mainos:

Auto on esillä Japan Mobility Show:ssa 25. lokakuuta 2023 alkaen, ja jos tämä on mielestäsi satiirinen vitsi tai jonkinlainen Nissanin suukapula, voit lukea koko lehdistötiedotteen Hyper Punk:sta täältä.

Nissan esittelee jälleen yhden konseptiauton, Hyper Punkin
Nissan


Ladataan seuraavaa sisältöä