Uusi VR-kypärä Oculus Quest 2 on kerännyt hyviä arvosanoja, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Monille ongelmaksi on muodostunut se, että vaatimuksena on Facebook-profiili.
Nyt sitten Upload VR tietää kertoa, että Facebook-profiilin poistaminen hävittää myös kaikki Oculus-tiedot samalla rysäyksellä. Mukaan lukien siis myös ostetut pelit.
"Deleting your Facebook account will also delete your Oculus information. This includes your app purchases and achievements. You will no longer be able to return any apps and will lose any existing store credits."
Vanhemmat Oculus-laitteet vaativat nekin kytkemisen Facebook-profiiliin vuodesta 2023 eteenpäin.
