Suomi
Gamereactor
arviot
One Piece: World Seeker

One Piece: World Seeker

Olkihattumerirosvot rälläävät tällä kertaa avoimen maailman toimintaseikkailussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorin aiemman arvion One Piece: World Seekeristä voi lukea täältä.

World Seeker on ensimmäinen One Piece -mangaan perustuva avoimen maailman peli. Kunnianhimo kohtaa kuitenkin siinä ikävän äkkijyrkän seinän, kun kehittäjän rajallisten resurssien realiteetit iskevät vastaan. Mutkia yritetään vetää suoriksi joka osa-alueella, eikä puolivillainen peli onnistu tekemään kummoista vaikutusta.

Audiovisuaalisesti One Piece: World Seeker näyttää kyllä päälle päin kivalta. Värit ovat kirkkaita, ulkonäkö sopiva yhdistelmä animen tyyliä 3D-maailmaan sovitettuna ja hahmojen ääninäyttelijät ovat suoraan alkuperäismateriaalista. Ikävä kyllä keskusteluissa luuppaa vain kourallinen reaktioita samalla, kun tekstikeskustelut ovat tuskastuttavan pitkiä. Niihin kyllästyy totaalisesti alta aika yksikön, ja pian kymmenet dialogilaatikot rämppää ohi niin nopeasti kuin mahdollista.

Lisäksi se avoin maailma tai saarirykelmä on pieni, yksinkertainen ja leikkaa & liimaa -tyylillä luotu. Kerättävää roinaa, rakennusmateriaaleja sun muuta tavaraa on levitelty tasaisesti ympäriinsä pudottelemaan pelaajan aivoissa endorfiineja, mutta tylsät kaavat oppii nopeasti. Samalla tapaa tehtävät ovat pääosin samojen resurssien keräämistä ja juoksemista paikasta toiseen jututtamaan hahmoja uudestaan ja uudestaan, kunnes pelaaminen alkaa tuntua enemmän työltä kuin hauskapidolta. minulla näin tapahtui 5-6 pelitunnin jälkeen, eikä tarinakaan vetänyt mitenkään mukaansa.

Tämä on mainos:

Taistelukaan ei estä peliä laskeutumasta tylsyyden hautasyvänteeseen. Vain Luffyllä pääsee pelaamaan (ellei sitten lopussa aukea lisää hahmoja) ja progressio hahmon kykyjen kanssa on hyvin verkkaista. Kovin monet tunnit alussa kuluvat vain samojen hyökkäysten kanssa, eikä vaikeustaso tai uusien kykyjen oppiminen ole kovin palkitsevaa. Voin rehellisesti sanoa, etten peliä pelannut läpi: en todellakaan ollut kiinnostunut jatkamaan enää 10 pelitunnin jälkeen.

One Piece: World Seeker ei ole täysin epäonnistunut, mutta ei sitä hyväksikään voi millään kehua. Se on juuri siinä vaa'an kielellä, jos taistelu tai tarina olisivat ollut edes vähän kiinnostavampia, niin pelillä olisi ollut mahdollisuuksia. Toki jos on lähdematskun suuri fani, voi World Seekerille mahdollisuuden antaa. Muille on sen sijaan tarjolla monia paljon parempiakin pelejä.

One Piece: World SeekerOne Piece: World SeekerOne Piece: World SeekerOne Piece: World Seeker
HQ
Tämä on mainos:
HQ
HQ
05 Gamereactor Suomi
5 / 10
+
Kivannäköinen ulkoasu, faneille tutut hauskat hahmot
-
Tylsä, ei mitään uutta, moneen kertaan nähty One Piece -tarina, liian hidas hahmonkehitys, halvalla kyhätty pelimaailma
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä