Suomi
Gamereactor
uutiset
Overkill's The Walking Dead

Overkill's The Walking Dead ei ole myynyt odotetusti

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overkill's The Walking Dead sai kohtuulliset arvosanat eri medioilta, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Muutama viikko pelin julkaisun jälkeen Starbreeze Publishing ilmoitti käyvänsä läpi firman kulut ja liiketoiminnan ytimen suunnan. Moinen vaikuttanee julkaistun pelin tulevaisuuteen.

Overkill's The Walking Deadin PC-versio on myynyt Steam Spyn mukaan ainoastaan 132 000 kappaletta. Kaikesta huolimatta pelaava ydinjoukko on olemassa, ja pelin Games as a Service -meininki jatkuu.

Kehittäjät uskovat huonojen lukujen johtuvan siitä, että peli myi parhaiten niillä alueilla, joissa myyntihinta on alhaisempi, kuten Kiinassa ja Venäjällä.

Periksi ei anneta, ja peli julkaistaan ensi vuonna myös konsoleille.

Overkill's The Walking Dead

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overkill's The Walking Dead kuopattiin

Overkill's The Walking Dead kuopattiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Starbreeze Studiosin Overkill's The Walking Dead julkaistiin marraskuun alussa 2018 PC:lle, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Myynnit ovat olleet surkeat, ja...

Starbreeze saneerauksen kohteena

Starbreeze saneerauksen kohteena

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viimeiset pari vuotta ovat olleet vaikeita Starbreeze Studiosille, sillä Raid: World War II ja Overkill's The Walking Dead eivät lunastaneet niille asetettuja odotuksia....Ladataan seuraavaa sisältöä