Suomi
Gamereactor
arviot
PopCap Hits Vol. 2

PopCap Hits Vol. 2

PopCapin casual-pelejä on saatavilla latauspalvelun ohella monilla kokoelmalevyillä. Tuorein näistä on Hits!-sarjan toinen osa, jonka ehdoton myyntivaltti on Plants vs. Zombies.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Neljän pelin kokoelman ykköspyssy jo mainittiin, ja loppukentällinen näyttää seuraavalta: ikivihreä Zuma, joulukala Feeding Frenzy 2 ja viimeisimpänä ja ehkäpä vähäisimpänä Heavy Weapon. Väistämättä herää kysymys, missä ovat Bejeweledin tai Pegglen uudemmat jatko-osat, sillä ovh:n hipoessa kolmatta kymppiä saisi laatikkoon heittää vahvinta voimaa.

HQ
PopCap Hits Vol. 2

Niille, jotka eivät tiedä, kerrottakoon, että Plants vs. Zombies on klassinen tower defense eli tornipuolustus -peli parhaimmillaan. Värikästä ja tyylikästä grafiikkaa, sekoitus viehättävää yksinkertaisuutta ja monipuolista strategiaa sekä timmi pelattavuus; niistä on toimiva XBLA-julkiasu tehty. Sisältöä riittää yksinpelin, co-opin, puzzlemoodin ja selviytymistilan parissa. Pelatessa kertyy valuuttaa, jolla saa auki ihan konkreettista uutta sisältöä - ikään kuin pääpeli ei koukuttaisi tarpeeksi muutenkin.

PopCap Hits Vol. 2

Zuma edustaa vanhan koulukunnan pulmapeliä, jollaista suurin osa lienee pc:n selaimella kokeillut. Tehtävänä on yksinkertaisesti eliminoida usean pallukan mato muodostamalla pompolleja sylkevällä tykillä samanväristen pallojen ketjuja. Epäselvästä selityksestä huolimatta konsepti ei tästä paljon yksinkertaisemmaksi mene. Zuman kaltaista ikivihreää Tetris-variaatiota voi pelailla sateessa tai paisteessa, mutta parhaimmiten se toimisi kannettavalla laitteella vaikkapa junaa odotellessa.

Tämä on mainos:
PopCap Hits Vol. 2PopCap Hits Vol. 2

Heavy Weapon ja Feeding Frenzy 2 kuuluvat paketin vähemmän tunnettuihin nimiin mutta ovat ihan kelpo pelejä siitä huolimatta, joskin ensiksi mainittu kipeästi lisää sisältöä. Vaikka kaloja ja sotakoneita eivät ykskantaan mitään yhteneviä mielleyhtymiä synnytä, ovat nämä sivuttain rullaavat pikkupelit yllättävän samanlaisia. HW on saman sohvan kaksinpelillä vahvistettu räiskintä, jossa paukutellaan lentokoneita taivaalta ohjuksia ja lasersäteitä väistellen. Feeding Frenzyssä sukelletaan lammen kalaparven jäseneksi ja lajitovereilla herkuttelemalla kasvetaan rantavesien isoimmaksi fisuksi.

Plants vs. Zombies on kaikkien kehujen arvoinen, mutta kokoelman muut osat jääävät seinäruusuiksi. Lataa siis pelkkä PvZ Livestä tai kyttää alennusmyyntiä!

06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Plants vs. Zombies on täyttä rautaa.
-
Kolmenkympin ovh, Heavy Weapon
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
PopCap Hits Vol. 2Score

PopCap Hits Vol. 2

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

PopCapin toinen pikkupelikokoelman kiistaton helmi on Plants vs. Zombies, mutta kokonaispaketin hinta kismittää.



Ladataan seuraavaa sisältöä