Suomi
Gamereactor
guide
Princess Peach: Showtime!

Princess Peach: Showtime! Guide - Mistä löydät kaikki 30 nauhaa

Varusta Peach ja Stella uusilla varusteilla löytämällä kaikki nämä keräilyesineet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monet teistä parveilevat Sparkle Theatre tänään auttaakseen palauttamaan kerran maineikkaan paikan takaisin entiseen loistoonsa Mushroom Kingdom prinsessana. Kun Princess Peach: Showtime! on nyt saatavilla ja olet Mario-tasohyppelypeli, voit olla täysin varma, että matkan varrella on joitain muita keräilyesineitä ja herkkuja, minkä vuoksi olemme luoneet tämän hyödyllisen oppaan, joka auttaa sinua keräämään ja löytämään kaikki Ribbons koko pelin ajan.

Nämä Ribbons paikannetaan etsimällä ja yleensä tallentamalla NPC nimeltä Ribboner. Joka kerta kun teet tämän, hän palkitsee sinut tason keräilyesineellä Ribbon, jota voidaan käyttää avaamaan ja hankkimaan erilaisia kosmeettisia elementtejä Peach ja hänen kumppanilleen Stellalle. Joten, jotta voit hankkia kaikki 30 Ribbons, etsi hyödyllinen oppaamme alla.

HQ
Tämä on mainos:

1F

1. Orjantappuralinna

Varhain tason läpi löydät terassin, jossa on ovi, josta pääset sisään. Kun astut sisään tästä ovesta, näet Ribboner kuuden karun puun ympäröimänä. Ole vuorovaikutuksessa puiden kanssa Sparkle Ribbon ja sinut palkitaan tason Ribbon.

Princess Peach: Showtime!

2. Ninjutsu: Kosken taide

Noin puolivälissä tasoa, kun olet käyttänyt ninjavoimiasi katon kiipeämiseen, löydät itsesi pohjakerroksesta, puun ja salaperäisen tynnyrin edestä. Murskaa tynnyri ja löydät Ribboner ja saat palkinnon ponnisteluistasi.

Princess Peach: Showtime!
Tämä on mainos:

3. Lehmityttö erämaassa

Salongin takaosassa ennen kuin kohtaat lainsuojattoman jengin ensimmäistä kertaa, voit olla vuorovaikutuksessa valojen kanssa Sparkle Ribbon kanssa. Aktivoi kaikki kolme ja valaise huone kokonaan, niin Ribboner piiloutuu seinän rakoon.

Princess Peach: Showtime!

4. Tervetuloa makeisfestivaalille

Heti tason alussa löydät lentäviä vihollisia, jotka varastavat makeita herkkuja. Kolmannella vihollisella on ylimääräinen matkustaja, joten voita vihollinen ja pelasta Ribboner ei-toivotulta kohtalolta.

Princess Peach: Showtime!

2F

5. Aavemainen linna

Kun pääset tason osaan, jossa on putoavia maalauksia ja kattokruunuja, muista murskata se, jossa Ribboner roikkuu elämässään. Hän palkitsee sinut jälleen kerran ponnisteluistaan.

Princess Peach: Showtime!

6. Täydellinen valaistus

Ennen kuin saat voimasi ja yrität saada takaisin varastetut korut, muista vaeltaa piilotettuun alkoviin tason oikealla puolella. Löydät Ribboner yrittävän saada takaisin omia varastettuja tavaroitaan. Auta häntä, niin hän palkitsee sinut.

Princess Peach: Showtime!Princess Peach: Showtime!

7. Lumikukka jäällä

Ensimmäisen esityksen jälkeen, kun olet matkalla finaaliin, muista pelastaa Ribboner vihollisilta, kun hän heiluu pallolla vihollisten välillä.

Princess Peach: Showtime!

8. Kadonneen seinämaalauksen tapaus

Tämä on erittäin helppoa. Suuntaa tason alussa rakennuksen taakse johtavaa polkua pitkin. Ribboner murehtii täällä kadonnutta lippua, joten kimaltele puita ja löydä hänen lippunsa palkintoa varten.

Princess Peach: Showtime!

3F

9. Mighty Mission: Alien Invasion

Ennen kuin saat voimasi, löydät Ribboner roikkumassa tason takana olevasta reunasta. Pelasta hänet, niin hän palkitsee sinut ponnisteluistaan.

Princess Peach: Showtime!

10. Cowgirl hämärässä

Kun nouset junaan, löydät salaperäisen tynnyrin takana. Murskaa se ja löydä salamatkustaja, joka palkitsee sinut ystävällisesti.

Princess Peach: Showtime!

11. Tervetuloa pelottavaan juhlaan

Tason puolivälissä muista vaeltaa takakujaa pitkin löytääksesi piilotetun alueen, kun Ribboner ja pari muuta kärsivää kaveria odottavat tarjoilua. Vatkaa heille erä evästeitä ja palkitse ponnisteluistasi.

Princess Peach: Showtime!Princess Peach: Showtime!

12. Meren melodia

Kun olet saanut voimasi ja noin puolivälissä tasoa, peli haluaa sinun tutkivan alaspäin. Ei. Jatka oikealla ja käytä avuliaita kalaystäviäsi piiskaamaan merilevän tukkeutunut alkovi pelastaaksesi Ribboner ja saadaksesi siitä palkinnon.

Princess Peach: Showtime!

4F

13. Ninjutsu: Liekkien taide

Noin puolivälissä tasoa, kun pääset pyörivien näyttöjen käyttöpisteeseen, saavut suurelle alueelle, jossa voit käyttää näyttöjä kiivetäksesi ylöspäin. Yläreunassa olevan näytön takana on piilotettu alkovi, jossa Ribboner on vartijan nurkkaan. Pelasta hänet ja lunasta palkkiosi.

Princess Peach: Showtime!

14. Varastettu patsas

Varmista ilmalaivassa, että jatkat jokaisen löytämäsi kohdan tutkimista. Tason vasemmalla puolella, noin puolivälissä, on ovi, joka on hakkeroitava ja Ribboner loukussa.

Princess Peach: Showtime!

15. Kung Fu -tarina

Ruukut on tehty rikottaviksi. Kun saat voimasi, käytä jokainen tilaisuus kiivetä ja tutkia tasojen oikeanpuoleisia osia, ja lopulta löydät terassin, jossa on useita ruukkuja. Murskaa ne ja löydät Ribboner yhden sisällä.

Princess Peach: Showtime!

16. Sadepäivän juonen tapaus

Sinun on käytettävä supersalapoliisitaitojasi täällä löytääksesi taideväärentäjän. Ennen kuin suuntaat museoon, suuntaa tason oikealle puolelle ja löydät taidemyyjän, joka ruoskii kolmea maalausta. Saalis on, että vain yksi on aito ja sinun on määritettävä, mikä se on. Puhu takana oikealla olevalle miehelle, niin hän antaa sinulle kätevän vihjeen, jonka avulla voit valita vasemman reunamaalauksen ja auttaa Ribboner tekemään oikean valinnan siitä, minkä taideteoksen hänen pitäisi ostaa.

Princess Peach: Showtime!

5F

17. Mahtava tehtävä: pelastus

Rakettireppuvaiheessa tason alussa, kun saavut asteroidivyöhykkeelle, muista tallentaa Ribboner, koska muukalaisalus hyökkää hänen kimppuunsa.

Princess Peach: Showtime!

18. Kung Fu -legenda

Tason alussa, ennen kuin astut temppeliin, vaella sen sijaan temppelin takaosassa ja murskaa ruukkuja löytääksesi Ribboner sisältä.

Princess Peach: Showtime!

19. Paraati jäällä

Noin puolivälissä kelluntaparaatia löydät Ribboner roikkumassa katuvalossa, jota kaksi vihollista partioi. Poista ne molemmat ja lunasta palkkiosi.

Princess Peach: Showtime!

20. Meren rutto

Tason alussa suuntaa hieman eteenpäin ja etsi kiven taakse piiloutuvat kalat. Käytä voimaasi siihen ja tuo se takaisin tason alkuun avataksesi simpukan aivan sisäänkäynnin jalustan yläpuolella. Ribboner on sisällä.

Princess Peach: Showtime!

BF

21. Pimeä miekkataistelija ja areena

Ennen kuin astut Arena, suuntaa oikealle, murskaa maljakoita ja etsi Ribboner.

Princess Peach: Showtime!

22. Pimeä ninja ja vartijoiden legioona

Kun olet tallentanut Ninja Sparkle, sokkelo-osuuden aikana, kun sinun on käytettävä snorkkeliasi ja mentävä veden alle iskemään pahaa-aavistamatonta vartijaa, käytä myös snorkkeliasi kulkeaksesi tason takana olevan esteen alle löytääksesi Ribboner jälleen vartijan kulmassa.

Princess Peach: Showtime!

23. Pimeä veturi ja tuomittu kaupunki

Kun hyppäät kaupungin kelluvien raunioiden välillä, muista astua pieneen rakennukseen kelluvan hirren edessä ja murskata sisällä oleva tynnyri. Ribboner kiittää sinua siitä.

Princess Peach: Showtime!

24. Tumma leipuri ja lumoavat makeiset

Kun hän tapaa Patisserie Sparkle, hän juoksee pois, mutta jättää leivontasarjansa ilman valvontaa. Tee erinomainen erä evästeitä ja anna ne lähellä olevalle Ribboner ja sinut palkitaan.

Princess Peach: Showtime!

25. Pimeä vankila ja vaarallinen ansa

Tätä on haastavaa selittää. Kun pääset vasempaan alakulmaan, saavut lopulta alueelle, jossa voit manipuloida tasoa päästäksesi oveen, joka ei vie sinua seuraavaan lukkoon, joka sinun on hakkeroitava. Haluat manipuloida tasoa päästäksesi tämän oudon huoneen oikeassa yläkulmassa olevaan oveen, ja sisältä löydät Ribboner loukussa joidenkin lasereiden takana. Poista ne käytöstä painamalla hänen yläpuolellaan olevaa kytkintä ja lunasta palkintosi.

Princess Peach: Showtime!

26. Tumma jää ja varjoinen vaihe

Ennen kuin suuntaat päätapahtumaan ja juuri kun olet voittanut ensimmäisen viholliskokoelman, suuntaa oikealle ja pelasta Ribboner kahdelta kiertävältä viholliselta.

Princess Peach: Showtime!

27. Pimeä museo ja violetti mysteeri

Muistatko patsaiden päät, joita sinun piti kiertää päästäksesi käsiksi yhteen valokatkaisijoista? No, kierrä ne kaikki niin, että ne osoittavat vasemmalle, ja suuntaa sitten oikealla puolella oleva hissi ylös ja tavoita Ribboner.

Princess Peach: Showtime!

28. Pimeä avaruus ja suuri meteori

Tasohypyn aikana näet Ribboner kahden avaruusolennon piinaavan taustalla. Käytä voimiasi napataksesi yhden putoavista meteoreista ja heittääksesi sen Ribboner hyökkääjiä kohti saadaksesi palkinnon Ribbon.

Princess Peach: Showtime!

29. Pimeät syvyydet ja pyörivät virrat

Tason alussa, kun käytät kalaparvea simpukoiden avaamiseen, muista avata punainen simpukka, joka kelluu nopeasti sisään ja ulos tasosta. Ribboner on tämän simpukan sisällä.

Princess Peach: Showtime!

30. Pimeä koulu ja kierretty nyrkki

Käytä tason alussa kung fu -voimiasi murskataksesi tielläsi olevan kiven ja yläpuolellasi olevan terassin. Ribboner piiloutuu tämän kohonneen kiven taakse.

Princess Peach: Showtime!

FYI: On huomattava, että lisää Ribbons löytyy myös ansaitsemalla huippupisteitä eri Rehearsals minipeleissä. Näitä Ribbons ei palkita löytämällä Ribboner, joten emme voi osoittaa mitään tiettyä sijaintia, vaan sinun on yksinkertaisesti ansaittava korkeat pisteet ansaitaksesi vastaavan palkinnon.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä