LIVE
HQ
logo hd live | Dicefolk
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   arviot
   Quake II

   Quake II: Remastered on mahtava remasterointi

   Quake: Remasteredin tehneet ovat nyt remasteroineet jatko-osan Quake II: Remastered, ja onhan se hyvä.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   Quake II

   Nightdive Studios sai herätettyä uudelleen eloon klassisen Quaken, ja nyt sama on tehty jatko-osalle Quake II. Mukana on myös ruotsalaisen Machine Gamesin tekemä uusi laajennus. Nightdive Studios on tehnyt mahtavaa työtä päivittäessään 1990-luvun klassikon nykyaikaan.

   Quake II ei koskaan ollut minun juttuni, vaikka Quake ja Quake III: Arena sitä suurimmassa määrin olivat. Nyt myöhemmin olen sitä mieltä, että kysymys oli vain omista odotuksistani, joihon peli ei vastannut vuonna 1997. Onneksi olen nyt sen verran vanhempi, että osaan arvostaa hyvää jälkeä.

   Omana aikanaan Quake II oli melkein yhtä vallankumouksellinen kuin se alkuperäinen Quake. Quake II asetti paikalleen monia sellaisia asioita, joita nykyään pidetään ensimmäisen persoonan räiskintöjen standardina. Tällaisia ovat kenttäsuunnittelu, tekoäly koskien pahisten hyökkäystyylejä ja tapa kertoa tarinaa radioäänten ja erilaisten äänitteiden avulla. Puhumattakaan sivutehtävistä.

   Tämä on mainos:

   Quake II:ssa on paljon erilaisia pahiksia, paljon erilaisia aseita ja paljon taisteluita käytäväksi. Playstation 5:llä Quake II: Remasteredia aloittaessa huomasin, miten vähän tekoäly on peleissä kehittynyt. Vastaan asettuvat sotilaat kyykistyvät, liikkuvat sivulle ja koukkaavat. Pelimekaniikat toimivat, aseissa on potkua ja liikkuminen on loistavassa tasapainossa suhteessa päälle höökiviin pahiksiin ja muuhun tulitukseen. Labyrinttimaiset ympäristöt on nekin älykkäästi suunniteltu. Ajoittain vastaan tulee pieniä salaisuuksia ja yksinkertaisia pulmatehtäviä. Nightdive Studios on kiillottanut grafiikkaa ilman, että kokonaisuus muuksi muuttuu. Ympäristöt ovat teräviä luoden ison vastakohdan varsin yksinkertaisen näköisille pahiksille.

   Machine Gamesin uusi laajennus Call of The Machine on sekin mahtava. Mukana on ne parhaat ääniraidat, mitä koko paketissa on tarjolla. Machine Games onkin luonut eräänlaisen sillan modernin menon ja klassisen tyylin välille. Tehtäväpaketit The Reckoning ja Ground Zero ovat nekin mahtavia, joten sisältöä on riittävästi Quake II -faneille. Niin ja on tässä myös 4K/120 Hz, ristiin pelaaminen, co-op, jaetun ruudun moninpeli ja toki verkossa tehtävä moninpeli. Mitään ei siis puutu.

   Tässä se on.

   Quake IIQuake II
   Tämä on mainos:
   09 Gamereactor Suomi
   9 / 10
   +
   Mahtava pelimekaniikka, herkullisen retroiset grafiikat, paljon sisältöä, kenttäsuunnittelu, haastava ja hiottu
   -
   Säteenseuranta puuttuu
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä