Suomi
Gamereactor
arviot
Reaxxor

Reaxxor

Reaktiopelien ideana on testata joko pelaajan kykyä testata vilkkuvien nappuloiden perässä pysymistä tai muistipelimäistä pitenevän sarjan muistamista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Nopeustestissä pelaajan pitää painaa jotain neljästä syttyvästä nappulasta mahdollisimman nopeasti, ja pysyä kyydissä mukana jatkuvasti nopeutuvassa sarjassa. Muistipelissä nopeudella ei ole merkitystä, ainoastaan sarjan muistamisella. Sekä nopeustestissä että muistipelin pitkissä sarjoissa eri korkeuksilla piippaavat ääniefektit auttavat kummasti.

HQ

Tamperelaisen Moido Gamesin Reaxxor hoitaa molemmat osa-alueet mallikelpoisesti, vaikkei keksikään pyörää uudelleen. Hiottu ja tyylikäs ulkoasu toimii hyvin, jättäen riittävästi alaa isoille ja värikkäille napeille. Muutama eri asetteluvaihtoehtokin on saatu mukaan niin pysty- kuin vaakatasossakin pelatessa.

Hienona ominaisuutena normaalien huipputuloslistausten lisäksi on mahdollisuus vertailla parhaita sessioita Facebook-kaverien kanssa, jolloin tervehenkinen kilpailuvietti kasvattaa pelin ikää mukavasti. Hauskana peliin kuulumattomana bonuksena pakettiin on laitettu myös simppelit sähkörummut.

Lopputuloksena on AppStoren paras reaktiopeli, joka siltikin on "vain" reaktiopeli. Jos nopeanäppisyyden tai muistin testaaminen kiinnostaa, 79 sentin hinta ei taatusti ole este.

Reaxxor
Tämä on mainos:
Reaxxor
Reaxxor
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Tyylikäs toteutus, Facebook-ennätykset, edullinen
-
Ei uudista genreä
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ReaxxorScore

Reaxxor

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

AppStoren paras reaktiopeli on julkaistu. Hiottu ja tyylikäs ulkoasu toimii hyvin, jättäen riittävästi alaa isoille ja värikkäille napeille.

0
Pelialalla Suomessa: Moido Games

Pelialalla Suomessa: Moido Games

ARTIKKELI. Kirjoittaja Matti Isotalo

Pienenä pelintekijänä Suomessa ei aina ole helppoa. Ladatauspalvelut ja mobiilialustat kuten iPhone ovat kuitenkin avanneet ovea uusille tulokkaille.Ladataan seuraavaa sisältöä