Suomi
Gamereactor
arviot
Samurai Jack: Battle Through Time

Samurai Jack: Battle Through Time

TV-ohjelman ystäville kelpo pelattavaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Adult Swimin hahmo Samurai Jack on mahtava, ja olen "digannut" ohjelmasta vuosien varrella. Viimeinen kausi saatiin pakettiin vuonna 2017, mutta pelimuodossa meno jatkuu.

Samurai Jack: Battle Through Time on saatavilla PC:lle, Playstation 4:lle, Switchille ja Xbox Onelle. Peli on saatavilla myös Apple Arcadessa, eli pelattavissa iPhonella ja iPadilla. Kyseessä onkin iPhoneni suurikokoisin peli (4,8 gigaa), ja kyseessä on niin sanottu hack'n slash -seikkailu, jonka selkärangan muodostavat erilaiset iskuyhdistelmät.

Battle Through Timessa Jackin arkkivihollinen Aku pakottaa miekkamiehen matkaamaan ajan ja avaruuden halki. Edessä ovat elon kovimmat taistot haastavimpia vihuja vastaan. Tarina on mahdollistanut sen, että pelinkehittäjä Soleil on voinut valita TV-sarjasta parhaaksi katsomansa palat hyvään käyttöön.

Tämä on mainos:

Pelaa Battle Through Timea sitten Playstation Pro'lla tai iPhonella, on peli kaunis katsoa. Se myös tavoittaa TV-sarjan tunnelman ja estetiikan parhaimmalla mahdollisella tavalla. On mukavaa nähdä klassisia hahmoja ruudulla oikeasti kolmiulotteisina. Maisemissa on paljon vaihtelua, koska Jack matkustaa runsaasti ajassa ja paikassa. Käytetty värivalikoimakin vaihtelee sen mukaan, missä kulloinkin ollaan.

Samurai Jack: Battle Through TimeSamurai Jack: Battle Through Time

Mekaanisesti Samurai Jack: Battle Through Time on hyvin yksinkertainen ja vanhanaikainen, joskaan se ei silti tunnu vanhentuneelta. Jack iskee pahiksia päähän miekallaan, ja nämä iskut ovat tehtävissä useiden erilaisten hyökkäysyhdistelmien avulla. Keinoja voi myös avata lisää ja kehittää edelleen hyvin tehdyn kykypuun avulla. Hyökkäyksiä voi niin ikään torjua tai väistää kokonaan. Mukana on myös tuplahyppy ja mahdollisuus tarttua kiinni pahiksista.

Harmillista on, ettei Jackin huomio kiinnity tarpeeksi nopeasti uuteen kohteeseen pahikseen lukittautuessa. Toisin sanoen yhden pahiksen kaatuessa lukitus ei siirry automaattisesti seuraavaan lähellä olevaan uuteen pahikseen. Tämä ei ole iso ongelma, mutta pelin edetessä ominaisuuden puuttumisen kyllä huomaa. Muuten ohjaus on oikein passeli tuoden mieleen sen ensimmäisen ja muinaisen God of Warin.

Tämä on mainos:

Erilaisia aseita on mukava valikoima. Vasaroita, kirveitä, miekkoja ja tuliaseita, ja kaikki toimivat hyvin. Se mikä taas ei toimi hyvin, on Samurai Jack: Battle Through Timen kenttäsuunnittelu. Esteettisesti muuttuvat ympäristöt ovat hauskoja katsella, mutta pelillisesti ne kaikki tuntuvat aivan samalta. Tästä puutteestaan huolimatta Samurai Jack: Battle Through Time on mukava lisenssipeli ennen kaikkea TV-sarjan ystäville.

HQ
Samurai Jack: Battle Through TimeSamurai Jack: Battle Through TimeSamurai Jack: Battle Through Time
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Hyvä estetiikka, mahtava visuaalinen vaihtelu, paljon hyökkäysyhdistelmiä ja erilaisia hyökkäyksiä, TV-sarjan parhaat palat, hyvä hahmonkehitysjärjestelmä
-
Lukittautumistoiminto on toteutettu ärsyttävästi, kenttäsuunnittelussa parantamisen varaa, toisto
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä