Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
arviot
Shred Nebula

Shred Nebula

Konsoleiden verkkokaupoissa julkaistaan paljon mainioita pikkupelejä, mutta ihan ihan aina luovuus ei kuki kovin kauniisti. Shred Nebula jää hyväksi yritykseksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Maailma on uhattuna, muukalaiset hyökkäävät, vain pelaajan mega-alus voi pelastaa kaiken ja niin edelleen. Juonikuviossa ei ole siis häivähdystäkään omaperäisyydestä, mutta eipä näitä pelejä siksi pelata. Shred Nebula pyrkii rohkeasti irtautumaan Xbox Live Arcaden täyttäneistä kahden tatin räiskinnöistä. Ulkoisesti kaikki on kuosissa. Grafiikka on näyttävää ja ruudunpäivitys tasaista ja nopeaa. Kaikki onkin pedattuna valmiiksi maittavalle korpimaiden räiskintäpelille.

HQ

Valitettavasti konehuoneen puolella on Scottyn mentävä kolo. Ohjaustapa on niin vaikeasti suunniteltu, että RIP Rocket -niminen alus ei missään vaiheessa tunnu lentävän suoraan. Kun ohjaimen jokaiseen nappiin on isketty erikoisvälinettä, asetta sun muuta härpäkettä, pelaaja on todellisissa ongelmissa vihollisaaltojen kanssa. Potentiaalisesti hiuksia repivä vaikeustaso onkin ratkaistu oudosti. Elämiä on kolme, mutta jatkomahdollisuuksia loputtomasti. Kun alus vielä palautetaan täsmälleen kuolinpaikalle, peliä ei voi olla pääsemättä läpi.

Moninpelistä löytyy useita toisistaan niin ulkonäön kuin aseistuksenkin kannalta poikkeavia aluksia, joilla kaverista voi räiskiä plasmat pihalle perinteisessä "Kaikki vastaan kaikki"-pelimuodossa. Monimutkaisesta ohjauksesta ei valitettavasti päästä eroon siinäkään. Pelin demoa kannattaakin ehdottomasti testata ennen ostopäätöstä.

Shred Nebula
Shred Nebula
Tämä on mainos:
Shred Nebula
Shred Nebula
Shred Nebula
Shred Nebula
Tämä on mainos:
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
näyttävä, teknisesti laadukas
-
kankea ohjattavuus, lyhyt, ei haastetta
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shred NebulaScore

Shred Nebula

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Xbox 360:n verkkokaupasta hankittava avaruusräiskintä tarjoaa paljon hyvää yritystä ja on teknisesti mallikas.Ladataan seuraavaa sisältöä