Suomi
Gamereactor
arviot
Singstar Vol. 2

Singstar Vol. 2

Karaoke on jokaisen suomalaisen verissä ja Singstarin kanssa hoilaamaan pääsee näppärästi kotisohvalta. Kun pisteidenlaskusta huolehtii yleisön sijaan tietokone, nyt on hyvä sauma selvittää osaatko oikeasti laulaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Joka kodin Ari Koivuset saavat jälleen lisää laulettavaa, kun Sonyn karaokepelin Playstation 3 -versio saa ensimmäisen lisäbiisilevynsä. Uutta on tietenkin biisilista, mutta myös ulkoasua on hieman tuunattu. Toimivaa konseptia ei ole isommalti ronkittu, joten Singstaria edelleen joko rakastaa tai vihaa.

HQ

Toisin kuin Playstation 2:lle keväällä julkaistussa Summer Partyssa, Singstar Vol. 2:ssa kappalelistaus on kuin toisesta galaksista. Jokaista kipaletta on mukava laulaa, poislukien räppibiisit, jotka eivät meikäläisen laiskalle moottoriturvalle oikein istu. Mukana on kuumimpia uutuuksia ja vanhoja klassikoita. Valitettavasti kaikki pelin luritukset ovat lontooksi, joten Häkkisen lailla englantia solkkaavat saattavat olla vaikeuksissa, etenkin räpäytyksien kanssa. Toisaalta peli ei edelleenkään pidä kirjaa oikeista sanoista, joten mumisemallakin pärjää.

Jos yksin laulaminen ei iske, voi vieruskaverille lyödä myös mikrofonin kouraan. Laulamaan pystyy duettona, mutta hauskinta on ilman muuta mitellä korttelin kovimman karaoketaiturin tittelistä. Kaverilauman kera Singstar nouseekin aivan uusiin sfääreihin. Yksin tästä ei saa juuri mitään irti, ellei oikeasti tykkää laulaa.

Graafista ilmettä on hieman uusittu. Tarkempi resoluutio on mukavampi silmälle, mutta taustalla rullaavat musiikkivideot ovat edelleen matalalla tarkkuudella. Tämä hieman ihmetyttää, sillä pelikiekolle ei ole läntätty kuin vajaa neljäkymmentä luritusta. Blu-Rayn kapasiteetti olisi riittänyt isompaankin biisikavalkaadin, varsinkin kun videot eivät ole teräväpiirtoformaatissa, mutta tällöin lisälevyn hinta olisi arvatenkin noussut älyttömyyksiin. Lisäsisältöä saa ladata lisämaksua vastaan Sonyn Singstore-internetputiikista.

Ilahduttavasti peli listaa biisit aakkosjärjestykseen, jolloin koko listaa ei tarvitse kelata alusta loppuun. Kappalerevohka kasvaa nopeasti todella suureksi, sillä nettikaupasta ladatut lisäkipaleet pamautetaan saman listan jatkeeksi.

Tämä on mainos:

Playstation 2:lla alkunsa saanut karaokepeli rokkaa vieläkin, mutta pientä toistoa tässä alkaa jo kieltämättä olemaan. Laulettavaa on toki riittävästi ja lisää saa ladattua netistä, mutta muuten tämä pelisarja uudistuu huonommin kuin Electronic Artsin urheilupelit takavuosina. Jos olet pitänyt aikaisemmista Singstareista, pidät varmasti myös tästäkin. Illanveiton apuvälineenä Singstar toimii edelleen kuin junan vessa.

Singstar Vol. 2
Singstar Vol. 2
Singstar Vol. 2
Tämä on mainos:
Singstar Vol. 2
Singstar Vol. 2
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Laulaminen on edelleen kivaa
-
hyvin vähän uudistuksia
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Singstar Vol. 2Score

Singstar Vol. 2

ARVIO. Kirjoittaja Juho Kuorikoski

Tutun karaokepelin Playstation 3 -versio tarjoaa lisää tuttua ja turvallista. Ja miksipä ei, kaava toimii edelleen.Ladataan seuraavaa sisältöä