Suomi
Gamereactor
arviot
Smurfs Kart

Smurfs Kart ei loista millään osa-alueella

Smurffien ralli ei tee vaikutusta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Päätin käynnistää ajelupeli Smurfs Kartin Playstation 5:llä. Omaa hahmoa valittaessa tunnistan kyllä Pappasmurffin, mutta en lainkaan niitä muita, vaikka tarjolla on tusinan verran erilaisia. Verkossa asiaa selviteltyäni käy selväksi, että kaikilla on kyllä taustansa olemassa. On tai ei, hahmovalikoima on aivan liian huono, sillä hahmojen erottaminen toisistaan on hyvin vaikeaa. Joukosta erottuvat onneksi sentään Astrosmurffi ja Robottismurffi. Sitäkin on arvostettava, että kehittäjä Eden Games on suunnitellut jokaiselle kuskille oman ajokkinsa, joskaan niiden muokkaaminen ei onnistu. Ensivaikutelmallaan Smurfs Kart ei siis innosta lähtemään kurvailemaan.

Varsinaiset radat eivät nekään tee vaikutusta. Kun kisa alkaa ja kaasu on pohjassa, ei pelaaminen tunnu miltään. Tai no se tietysti tuntuu, että ohjaaminen on liian helppoa, eikä renkailla ole mitään tuntumaa tiehen. Peli on tietenkin tehty perheen nuorelle väelle, mutta siitä huolimatta Mario Kart 8 Deluxe ja Crash Team Racing Nitro Fueled ovat kaikin tavoin parempia pelejä. Nopeuden tunne puuttuu Smufs Kartista tyystin vaikeustason valinnasta riippumatta, jolloin ajaminen on melkein tylsää.

Smurfs Kart on helposti tunnistettavissa, jos vain on joskus pelannut Mario Kartia. Innoitus on suorastaan häpeällisen selvästi havaittavissa, sillä käytännössä kaikki on lainattu Nintendon pelisarjalta. Joskin kaikki on tehty huonommin kuin Mario Kartissa. Tuloksena on ajelupeli, jossa ei oikein tapahdu mitään. Radat ovat niin helppoja, että ne ajaa läpi melkein unissaan, ja autojen ohjastaminen on sekin aivan liian yksinkertaista ja helppoa. Kisan lopputulokseen vaikuttaa vain se, miten paljon maaliin hakeutuvaa roinaa takanani ajavat ehtivät laukoa kimppuuni.

Tämä on mainos:

Ulkoisestikaan Smurfs Kart ei tee vaikutusta, sillä mihinkään ei tunnuta panostaneen niin paljon kuin olisi pitänyt, jos lähimpiä kilpailijoita katsoo. Minun on vaikea kuvitella, että edes Smurffien fanit saisivat tästä paljoakaan iloa irti. Kavereiden kanssa pelaamisen hauskuus loistaa poissaolollaan, eikä siitä vaikeustasostakaan oikein voi puhua. Jos siis ei ole aivan pakko saada pelata smurffeilla, kannattaa suunnata kahden edellä mainitun muun pelin pariin ajeluviihdettä etsiessään.

Smurfs KartSmurfs KartSmurfs Kart
Smurfs KartSmurfs KartSmurfs Kart
Tämä on mainos:
04 Gamereactor Suomi
4 / 10
+
Ajoittain voi kuvitella pelaavansa Mario Kartia
-
Huono ajotuntuma, hidas, tylsät kuskit, ei loista millään osa-alueella
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä