Suomi
Gamereactor
arviot
South Park Let's Go Tower Defense Play

South Park Let's Go Tower Defense Play

Fanien palveleminen on kaksipiippuinen juttu. Palvelukohteet tykkäävät, mutta muu potentiaalinen kohdeyleisö jää kylmäksi. Kun South Parkin tenavat otetaan etenkin nettipeleissä suositun tornipuolustusgenren vetonauloiksi, lopputuloksena on runsaasti ekstroja sisältävä, mutta ytimeltään laiha tuotos.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tuo kaikkien tuntema rauhallinen Coloradon vuoristokaupunki on jälleen hyökkäyksen kohteena. Tällä kertaa rauhaa uhkaavat sellaiset julmat olennot kuin hipit, kuudesluokkalaiset, Jackovasaurukset ja muut sarjasta tutut aggression kohteet. A-napilla heitettävien pallojen sarjatulellakaan eivät kaverukset voi tätä aalloittain puskevaa laumaa pysäyttää, vaan niiden reitille on pystytettävä läjä mitä erikoisimpia tykkitorneja. Muun muassa tennispallo-, ilotulitus- ja pommitornien strategisella sijoittelulla sekä lasten latautuvilla erikoisvoimilla aallot pysäytetään ja juonessa siirrytään eteenpäin .

Kentistä kerättävällä rahalla pystytettävien tornien ja aaltoja ohjaavien seinien rakentelu on hieman sekavaa puuhaa, ne kun sattuvat katoamaan toistensa taakse. Vaikeammissa kentissä pieni rako seinässä tai liian harvaan rakennettu tornirivistö voivat ratkaista paljon, joten täsmällisyyttä kaivattaisiin. Yhteistyössä rakentelu on sinänsä hauskaa, ja synnyttää spontaania keskustelua tornien sijoittelusta ja erikoisvoimien kuten Cartmanin mattopommituksen käytöstä. Moninpeli onnistuu sekä paikallisesti että linjojen yli. A-nappia hakkaamalla viskeltävien pallojen jatkuvaan nakkeluun tosin kyllästyy nopeasti. Kentän päätyttyä menestys pisteytetään, ja pisteitä voi vertailla Liven muiden käyttäjien vastaaviin.

Kokonaisuutena South Park Let's Go Tower Defence Play! on tornipuolustusaspektiltaan keskinkertainen. Sarjan faneille tarjolla on kuitenkin (jo XBLA-peliksi massiivisen 880 megatavun kokonsa vihjaama) iso paketti sitä itseään videopätkien, ulkoasun ja ääninäyttelyn ansiosta. Yhteistyössä rakentelu on hauskaa, ja sitä toivoisi näkevän jatkossa muissa tornipuolustuspeleissä enemmänkin.

South Park Let's Go Tower Defense PlaySouth Park Let's Go Tower Defense PlaySouth Park Let's Go Tower Defense PlaySouth Park Let's Go Tower Defense Play
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Hyvää fanipalvelua, yhteistyömoninpeli
-
Fanitusvaatimus, rakentelun sekavuus, samaa vanhaa
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä