Suomi
Gamereactor
ennakot
Spyro Reignited Trilogy

Spyro: Reignited Trilogy

Violetin lohikäärmeen kokoelma ennakkotestissä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alkuperäinen Spyro the Dragon julkaistiin Playstationille 20 vuotta sitten, joten ilmeisesti on aika julkaista kokoelmallinen remasteroituna hieman samaan malliin kuin Crash Bandicoot Nsane Trilogy viime vuonna. Tämän kesän E3-messuilla Activision kutsui Gamereactorin esittelyyn testaamaan kokoelmaa.

Kehittäjien mukaan tärkeintä on säilyttää alkuperäisten pelien visuaalinen tyyli, ja rakentaa niiden päälle uutta. Esimerkiksi alkuperäistä ääniraitaa on muokattu hienovaraisesti tehden musiikki kuuluvaksi ajoittain hiljempaa ja ajoittain kovempaa. Hahmoanimaatiot on tehty kokonaan uusiksi, ja mukaan on lisätty uusiakin animaatioita. Tällainen on esimerkiksi koiravihollisten haukottelu niiden maatessa ruohikossa.

Muutoksien ohella tärkeää on toki alkuperäisten pelien hiominen. Nyt ruoho voi syttyä palamaan ja levitä tuulen mukana. Niin ikään rakennuksissa ja taustoissa on aiempaa enemmän yksityiskohtia. Spyrossa itsessään pitäisi olla sata kertaa enemmän ilmeikkyyttä kuin alkuperäisissä peleissä.

Kehittäjät painottivat kuitenkin myös sitä, että veteraanit pystyvät vain ottamaan ohjaimen käteensä ja loistamaan pelissä vanhasta muistista. Toisin sanoen ohjattavuus on pidetty ennallaan.

Tämä on mainos:
Spyro Reignited TrilogySpyro Reignited Trilogy

Pelit ovat pitkälti ennallaan sen suhteen, millaiset ympäristöt ovat, millaisia vihollisia niissä on ja mihin ne on sijoitettu. Haluamansa kolmesta pelistä voi valita alkuvalikosta Crash Bandicoot -kokoelman malliin. Pelattavuus todellakin tuntuu aivan samalta kuin ennenkin, vaikka maisemat ja liikkuminen ovatkin niin kovin erilaisia. Suurin muutos on todellakin juuri grafiikassa jopa siinä määrin, että peli voi tuntua tunnistamattomalta. Tehtyjä muutoksia on kuitenkin huolella harkittu, ja ne lisäävät esimerkiksi lisää persoonallisuutta pelien eri hahmoihin.

Vaikeustasossa ei tapahdu merkittäviä piikkejä, ja kerättäviä tavaroita riittää joka kentässä. Niin sanottu uusi maalikerros saa kokonaisuuden tuntumaan modernilta tasoloikalta. Ohjaus tuntuu edelleen toimivalta, vaikka peleillä jo runsaasti ikää onkin.

Spyro: Reignited Trilogy on määrä julkaista 21. syyskuuta PS4:lle ja Xbox Onelle. Silloin nähdään, saavuttaako Spyron kokoelma saman suosion kuin Crash Bandicoot vuosi sitten.

Tämä on mainos:
Spyro Reignited TrilogySpyro Reignited Trilogy
HQ
HQ
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR:n joulukalenteri, 17. luukku

GR:n joulukalenteri, 17. luukku

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joulukuu on taas täällä. Se tarkoittaa tietenkin myös joulukalenteria, jonka kisoista on mahdollista voittaa toinen toistaan mukavampia palkintoja. Viime vuonna kisa...

0
Spyro Reignited Trilogy tulossa PC:lle?

Spyro Reignited Trilogy tulossa PC:lle?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Activision on saanut hyvää tuottoa kokoelmilla Crash Bandicoot: Nsane Trilogy ja Spyro Reignited Trilogy. Spyron kokoelmaa ei kuitenkaan koskaan saatu PC:lle ja Nintendo...Ladataan seuraavaa sisältöä