Suomi
Gamereactor
arviot
Star Wars: Hunters

Star Wars: Hunters on paras mobiilipeli pitkään aikaan

4v4-toimintaa Star Warsin maailmassa iPhonelle ja Androidille optimoituna, ja kehitysaikakin oli yli viiden vuoden mittainen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Star Wars: Hunters on mobiilipeli, joka oli kehityksessä yli viisi vuotta. Peli on kaikkine tarinoineen, hahmoineen ja sivupolkuineen ilmaiseksi koetavissa. Kehittäjä Natural Motion ei ole tehnyt itse kovinkaan paljon pelejä, mutta heidän teknologiaosaamisensa on tiedossa. Nyt he ovat saaneet osoittaa kykynsä monipelipainotteisille joukkuepelaajille.

Star Wars: Huntersissa kaksi neljän hengen joukkuetta ottavat mittaa toisistaan näyttävissä Star Wars -ympäristöissä. Kaikkea katsellaan kolmannen persoonan näkökulmasta, ja Hunters on ilmaiseksi ladattavissa oleva free-to-play-nimike. Ohjaus on perinteinen kosketusohjaus, jossa ase laukeaa automaattisesti aina, kun tähtäys on pahiksen kohdalla. Jokaisella pelattavalla hahmolla on lisäksi omat erikoiset ominaisuutensa. Hunters on siis kuin mobiilinen sekoitus Overwatchia ja Star Wars: Battlefrontia.

Natural Motionilla on ollut niin rahaa kuin aikaakin tehdä täysimittainen Star Wars -kokemus, ja kaikki näyttää hyvältä. Taiteellinen tyyli on jossain Rebelsin, Clone Warsin ja Battlefront II:n välissä. Tunnelma on siis täysin oikeanlainen.

Peli rullaa erittäin hyvin. Kehittäjät käyttivät melkein kaksi vuotta pelin hiomiseen ja ohjauksen parantamiseen. Peli ei missään vaiheessa ala nykimään, vaikka ruudulla mitä tapahtuisi. On selvää, että tässä on viimeisen päälle hiottu tuote.

Tämä on mainos:

Ottelut ovat lyhyitä, kiihkeitä ja vaihtelevia ilman, että ne olisivat kuitenkaan liian kaoottisia tai vaikeita seurata. Kaikki toimii hienosti, ja hahmoluokkien kesken vallitsee tasapaino. Hahmonkehitys on sekin kunnossa. Taitopohjainen seuranhaku laittaa minut samaan peliin aloittelijoiden kanssa, ja seurauksena on läpihuutojuttu. Oletan tämän johtuvan testivaiheessa siitä, ettei Huntersia ole vielä virallisesti julkaistu.

Vuosien kehitystyön ja hiomisen jälkeen on Natural Motion saanut aikaan yhden parhaimmista viime vuosien mobiilipeleistä. Ajoittain pelaaminen ja ohjaus tuntuvat turhan automaattisilta, ja toisaalta korkeuseroja olisi voinut hyödyntää enemmän. Mutta muuten tarjolla on mitä parhaimmin mobiilipeliksi tehty kokemus.

Star Wars: HuntersStar Wars: HuntersStar Wars: HuntersStar Wars: Hunters
Star Wars: HuntersStar Wars: HuntersStar Wars: HuntersStar Wars: Hunters
Tämä on mainos:
Star Wars: HuntersStar Wars: HuntersStar Wars: HuntersStar Wars: Hunters
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Ulkoisesti upean näköinen, erittäin hiottu ja optimoitu, hyvä ohjaus, mahtava musiikki, paljon sisältöä
-
Mukana niitä mikromaksuja, ohjaus turhankin yksinkertainen
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä