Suomi
Gamereactor
uutiset
Starfield

Starfield rullaa nyt vauhdilla 120 ruutua sekunnissa Xbox Series S -konsolilla

Nyt pitäisi olla vauhtia riittävästi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bethesda teki iloisen teon mahdollistamalla erilaiset modit Starfieldin Xbox-versiossa, ja homman hoitaa Creation Club -työkalu. Ja kuten odottaa sopi, pelaava kansa on saanut aikaan varsin mahtavia luomuksia.

Fuzion Xbox Testing on yksi tällainen mahtiprojekti. Starfield rullasi julkaisussaan rapia 30 ruutua sekunnissa, joskin hiljan päivitys nosti vauhdin 60 ruutuun sekunnissa. Tosin Xbox Series S jäi ilman moista mukavuutta. Mutta ei hätää. Modilla Starfield kulkee 120 ruutua sekunnissa Xbox Series S -konsolilla.

Valitettavasti modi ei itse asiassa paranna peliä teknisesti, vaan huonontaa tilannetta. Pure Xboxin mukaan nopeampi ruudunpäivitys edellyttää myös sellaisten asentamista kuin "Uncap FPS for Series S", "Performance Tweaks (Series S)", "Performance Shadows (Series S)", "Remove Grass", "Crowd Reducer" ja "No God Rays".

Kun sitten kaikki on valmista, vauhti on ajoittain 120 ruutua sekunnissa. Ei tosin kaiken aikaa, mutta ajoittain. Jos siis on valmis karsimaan graafista loistoa, on tässä siihen mahdollisuus.

Starfield

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Starfield alkaa aivan liian hitaastiScore

Starfield alkaa aivan liian hitaasti

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Vuosia odotettu avaruusseikkailu avaa massiivista sisältöään hitaasti, mutta riittääkö tahti pitämään mielenkiintoa yllä monipuolisesta tekemisestä huolimatta?Ladataan seuraavaa sisältöä