Suomi
Gamereactor
uutiset
The Crew 2

The Crew 2 -turnauksen kaksoisvoitto Suomeen!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Crew 2 -turnaus on ollut pitkä ja vaativa, mutta nyt skaba on saatu päätökseen. Palkintoina olivat mahtavaa pelaamisen rautaa MSI:ltä, mukaan lukien uusi kompakti versio Vigor 50 -näppäimistöstä, uusi Clutch GM41 -hiiri ja uusiksi muotoiltu Immerse GH50 -kuulokemikrofoni. Lisäksi mukana on pelaamisen lisäkivaa omissa pusseissaan. Pääpalkinto oli pelinäyttö MSI Optix-MAG322cqr, 32" 165 Hz 1440p.

Suomeen saatiin peräti kaksoisvoitto. Mursu146 pysäytti "Once Upon a Time in Brooklyn" -kellot aikaan 2:36:356. Tulos on lähellä kaikkien aikojen nopeinta suoritusta. Mursun perässä kaasutti toinen suomalainen Termiitti_92, ja kolmantena köhi maaliin ruotsalainen subonezx.

MSI Optix-MAG322cqr, 32" 165 Hz 1440p menee Mursulle, Termiitille MSI:n näppäimistö, hiiri ja kuulokkeet, ja kolmanneksi maaliin ryömineelle subonezxille MSI:n pelaamisen lisäkivaa omassa pussissaan.

Kiitokset kaikille turnaukseen osallistujille.

The Crew 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Crew 2Score

The Crew 2

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Laaja, monipuolinen ja värikäs, mutta myös eloton, puutteellinen ja turhauttava.

GR Livessä tänään The Crew 2

GR Livessä tänään The Crew 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi viikko on alkanut, ja GR Livessä on työn alla peli, jossa ajetaan niin ilmassa, kaduilla kuin merelläkin, eli Ubisoftin The Crew 2. Tähän liittyy myös...Ladataan seuraavaa sisältöä