Suomi
Gamereactor
uutiset
Darksiders III

THQ Nordicin pomo kommentoi Darksiders III:n saamaa huonoa vastaanottoa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Darksiders III julkaistiin tällä viikolla kaikkiaan kuuden vuoden odotuksen jälkeen, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Osa pelaajista on ollut enemmän tai vähemmän pettyneitä, ja nyt THQ Nordicin pomo Lars Wingefors on kommentoinut asiaa Games Industrylle antamassaan haastattelussa. Hänen mukaansa peli on ulkona ja se on hyvä. Osa kansasta ei ole digannut pelistä, mutta osa kuitenkin on.

"The promise we made was to deliver a game to the fans of the franchise, and I'm really proud of it. I'm really proud of what we've been able to show you, I think [developer] Gunfire has made an excellent game, and even my publishing team in Vienna has been working really hard to execute on this — all the marketing, all the behind-the-scenes things.

There are always a few people not enjoying this kind of product, but there are also people really enjoying it. If we stick to our promise and deliver a product that the fans really enjoy, I think we'll be [fine]."

Vastauksesta päätellen pelin valmistuminen edes nykytilassaan ei ollut millään tavalla itsestäänselvää.

Darksiders III
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gunfire Gamesin perustivat Vigil Gamesin veteraanit, ja studiolla on ollut työn alla Darksiders-pelejä jo useita vuosia. Nyt Darksidersin julkaisija THQ Nordic on...

Darksiders III ei mene kaupaksi

Darksiders III ei mene kaupaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darksiders III julkaistiin 27. marraskuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Valitettavasti myynnit eivät ole olleet hyvät, joka...Ladataan seuraavaa sisältöä