Suomi
Gamereactor
uutiset
Synced

Tiistain ennakossa kolmannen persoonan pyssyttely Synced

Pelaavalla kansalla on liiaksikin jo vaihtoehtoja, mutta silti Synced erottuu joukosta vaihtelevuudellaan ja tapahtumapaikallaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tiistain aamussa ennakoidaan kolmannen persoonan Synced, joka painottaa sitä pelaajien yhteistyötä co-opin hengessä.

Lue ennakko täältä.

"NExT Studiosin ja Level Infiniten Synced on kolmannen persoonan pelaajien yhteistyötä painottava pyssyttely, joka sijoittuu ei niin kovin kaukaiseen tulevaisuuteen. Ihmiskunta on melkein pois pyyhkäisty, ja syynä on nanoteknologia. Eloonjääneet tunnetaan nimellä Runners, ja he suuntaavat Meridianiin, jossa sitten taistellaan nanoja vastaan niin tavallisin asein kuin runnereiden omilla nanoilla. Minkä tahansa pahiksen voi muuntaa ystävälliseksi nanoksi, jotka sitten ottavat yhden neljästä muodosta: Crusher, Seer, Guardian ja Suppressor. Jokaisella on omat erityiset kykynsä, ja ne kaikki toimivat hyvänä apuna taistoissa. Myös yksin pelatessa on siis mukana hieman apua."

HQ
Synced

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Synced tuo paljon vaihtelua ampumapeligenreen

Synced tuo paljon vaihtelua ampumapeligenreen

UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

Keskustelimme vanhemman yhteisöpäällikön Joe Kingin kanssa Nanosista, ja kysyimme, milloin voimme odottaa Syncedin pelaamista, ja tavoista, joilla se toivoo tuovan raitista ilmaa ampumapelien ystäville.Ladataan seuraavaa sisältöä