Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Tiny Tina's Wonderlands

Tiny Tina's Wonderlands on menestynyt odotettua paremmin

Borderlandsille on edelleen kysyntää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Borderlands-peli (tai oikeammin sivuaskel) Tiny Tina's Wonderlands julkaistiin maaliskuussa 2022, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Näyttää siltä, että peli on osoittautunut odotettua suuremmaksi menestykseksi Gearboxille.

VGC tietää kertoa, että Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchfordin mukaan peli on ylittänyt kaikki odotukset. Lisääkin on tietysti siis tulossa.

"Wonderlands shattered all of our target expectations, both critically and commercially, and I'm thrilled to report that in addition to great financial rewards from this victory that will be coming our way in the coming quarters, we have established a firm beachhead. We now clearly have a new franchise on our hands, with future experiences already under development at Gearbox."

Tiny Tina's Wonderlands
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä