Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   That '90s Show

   Torstain sarja-arviossa se Netflixin That '90s Show

   Paluu Point Placelle Wisconsinin osavaltioon.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto

   Nyt on aika arvioida tänään Netflixiin saatu komediasarja That '90s Show.

   Lue arvio täältä.

   "That '90s Show lataa ruudulle tuttuja kasvoja ja tuttuja ideoita, jotka on toki sovitettu valittuun aikakauteen sopiviksi. Tapahtumapaikat ovat nekin tuttuja, kuten Formanin talo kellareineen, Pinciottien talo (jossa Pinciotti ei enää asu) ja monet muut tutut mestat ovat paikoillaan Point Placessa Wisconsinin osavaltiossa. Red ja Kitty Forman ovat edelleen pääosissa, ja entiset 1970-luvun teinit Eric, Donna, Michael, Jackie ja Fez tekevät lyhyitä ilmaantumisia. Ja kuten odottaa sopii, entiset lapset ovat usein nykyisten teinien vanhempia. Joitakin tuttuja kohtauksia nähdään uudelleen, kuten kaikki polttelemassa kannabista kellarissa savun leijaillessa ympärillä. Elkeet ovat siis paikoin hyvin tuttuja, ja sama koskee myös huumoria."

   HQ
   That '90s Show

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä