Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Victor Vran

Tropicon tekijöiden toimintaroolipeli saapui Steamin Early Accessiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kuun alussa uutisoimme, että Tropicon tekijät yrittävät haastaa Diablo-sarjan. Nyt heidän oma toimintaroolipelinsä Victor Vran on saatavilla Steamin Early Accessin kautta ennakkoversiona. Pelillä on tässä vaiheessa hintaa noin 20 euroa.

Kiinnostaako Victor Vran, vai käännytkö toimintaroolipeleissä mieluummin Diablon tai vaikkapa Torchlightin puoleen?

Victor Vran

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Victor VranScore

Victor Vran

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Toimintaroolipelit ovat lukumäärästään huolimatta varsin homogeenista porukkaa. Victor Vran ei keksi pyörää uudelleen, mutta muuttaa siitä ainakin pari pokaa.

0
Victor Vran tulossa Nintendo Switchille

Victor Vran tulossa Nintendo Switchille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kovasti Diablosta innoittunut Haemimont Gamesin toimintaroolipeli Victor Vran saapuu Nintendo Switchille tulevana kesänä. Versio on oleva Overkill Edition, jossa on...

1
Victor Vran juhlistaa Motörheadia

Victor Vran juhlistaa Motörheadia

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Haemimont Gamesin Victor Vran julkaistiin joku vuosi sitten. Nyt kehittäjät osoittavat omaa kunnioitustaan Motörhead-yhtyeen edesmenneelle solistille Lemmy Kilmisterille....Ladataan seuraavaa sisältöä