Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Worms WMD

Uusi Worms-peli paljastettiin - lue ennakko ensimmäisenä Gamereactorista!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team 17 on tänään paljastanut uuden jatko-osan legendaariselle Worms-pelisarjalle. Se kulkee nimellä Worms WMD (Weapons of Mass Destruction), ja pelin luvataan palaavan kunnolla sarjan perusteisiin samalla tarjoten graafisesti tyylikkäimmän matopelin.

Worms WMD ilmestyy ensimmäisenä PC:lle ja Xbox Onelle ensi vuoden aikana. Muista alustoista ei vielä kerrottu, mikä lienee osana määräaikaista yksinoikeussopimusta Microsoftin kanssa.

Gamereactor pääsi testaamaan uutta peliä ensimmäisinä maailmassa ja tämän ennakkokatsauksen voi käydä lukemassa sivustolta täältä.

Worms WMDWorms WMD
Worms WMD

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Worms WMD sotii tiensä Switchille

Worms WMD sotii tiensä Switchille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Worms WMD julkaistiin vuosi sitten, ja nyt matojen sota suuntaa Nintendo Switchille. Uudessa trailerissa mainitaan julkaisuajankohdaksi "myöhemmin tänä vuonna". Mukaan...Ladataan seuraavaa sisältöä