Suomi
Gamereactor
Videos
Super Mario Bros. Wonder
HQ

Super Mario Bros. Wonder - Video Review

Super Mario Bros. Wonder - Video Review

Audio transcriptions

"Hiljattain meillä oli tilaisuus kirjoittaa lopullinen esikatselu, joka perustuu Super Mario Bros. Wonder, ja tuossa esikatselussa totesimme, että juuri tämä nimike voisi olla toinen.
Vuoden peli. No, nyt kun julkaisu on käsillä ja kun meillä on ollut mahdollisuus nähdä koko peli, pitääkö väite paikkansa? Lyhyesti sanottuna kyllä."

"Super Mario Bros. Wonder on 2D Super Mario Bros. tasohyppelypeli, jota olemme odottaneet.
jo vuosia. Se on kiillotettu, se on täynnä charmia, siinä on merkittäviä uusia lisäyksiä ja siinä on runsaasti nostalgisia ja klassisia järjestelmiä ja mekaniikkoja. Se on todella fantastinen ja loistava nimike.
joka jää historiaan yhtenä parhaista, mitä Switch on saanut merkittävän uransa aikana."

"Seikkailu vie Marion ja 11 hänen ystäväänsä Kukkien valtakuntaan, joka on pohjimmiltaan fantastinen uusi maailma, joka koostuu erilaisista biomeista, jotka tuovat kukin oman ainutlaatuisen tyylinsä ja esteettinen tyyli. Tämän pelin perusasetelma ei poikkea siitä, mitä olemme nähneet tähän mennessä.
muissa aiemmissa Super Mario Bros. -peleissä, eikä se ole lainkaan väheksyttävää. Miksi muutos jotain, joka on niin yksinkertaista mutta tehokasta? Yhden hahmon ohjaaminen tasohyppelyä läpi 2D-tasojen, jotka ovat täynnä vihollisia ja vihollisia."

"olentoja, tonneittain ympäristövaaroja ja koko joukko salaisuuksia, kaikki pyrkimyksenä kerätä ihmekukkia, joita tarvitaan uusien tasojen avaamiseen ja lopulta Bowserin tavoittamiseen.
lopettaakseen hänen viimeisimmän riehumisensa. Musiikki ja äänisuunnittelu ovat aina olleet tärkeitä.
Mario-peleissä, mutta tässä se on vielä tärkeämpää. Kokonaisia tasoja on luotu ja rakennettu joiden ytimessä on rytminen tyyli, ympäristö, joka kerjää hyppimään soundtrackin tahtiin."

"joka soi koko kurssin ajan. Myös tapa, jolla peli reagoi tekoihinne, on äänisuunnittelu. Löydät uusia palikoita, jotka soittavat äänitehosteita, kun pelaat kun käyt niiden läpi, sekä kukkahahmoja, jotka opastavat sinua reitin varrella.
loistavasta soundtrackista, jossa on ajattomia alkuperäisnumeroita. Se on paremman termin puutteessa termi, ihana. Tässä pelissä on valtavasti tasoja suoritettavana, joista jokaisella on oma tasonsa."

"omat salaisuutensa ja uudet suunnitteluelementit, eikä yksikään niistä tunnu samanlaiselta keskenään, kiitos ihmeen kukkien tavan muuttaa asioita. Kun löydät ihmekukan pitkin kurssin, se muuttaa radan tasoa rajusti. Se muuttuu tyypillisestä ja klassisesta 2D Mario tasohyppelypeli, johonkin jossa on täysin uusi mekaniikka. Tietenkin sekä kerätä lisäesineitä, kuten suuria kukkakolikoita, joita käytetään valuuttana, laskeutua tason lopussa olevan lipputangon päälle ja löytää muita salaisuuksia ja herkkuja."

"matkan varrella. Asia on niin, että vaikka läpikävelyyn menisi vain kaksi minuuttia alusta alkaen.
loppuun asti, on lukuisia syitä palata takaisin ja jatkaa tutkimista löytääkseen jotain pinnan alla piilevää. Power-upit ovat kuitenkin osa-alue, jota pelin tuntuu hieman vajavaiselta. Tämä johtunee uudesta ja kenties tärkeimmästä lisäyksestä, merkit. Periaatteessa nämä ovat etuoikeuksia, jotka voi aktivoida ennen tason aloittamista, joten..."

"että hahmollasi on ylimääräinen temppu hihassaan, ja ne ovat luultavasti syy siihen, miksi power-upit...
tuntuvat suurimman osan ajasta jälkiviisailulta, eivätkä superjännittäviltä lisäyksiltä, jotka määrittelevät pelin.
joita olemme nähneet aiemmissa Super Mario Bros. -peleissä. Moninpelituki on myös erittäin tärkeä osa peliä."

"osa tätä peliä. Pystyt liittymään yhteen ystävien kanssa paikallisesti tai verkossa, kun on olemassa on laajempi moninpelitarjonta, avaa oven monenlaisille tavoille nauttia tästä nimikkeestä.
Tämän lisäksi peli on sovitettu myös nuoremmille pelaajille, sillä viisi pelin sisältämää kahdestatoista pelattavasta hahmosta ovat immuuneja vihollisen aiheuttamalle vahingolle, mikä tekee tasohyppelystä vähemmän haastavaa."

"stressaavaa, sillä näiden hahmojen kanssa joutuu huolehtimaan vain ympäristön vaaroista.
Mutta avain on Super Mario Bros. Wonderissa, on se, että se ei yritä kirjoittaa uudelleen käsikirjoitusta siitä, mitä odotamme Super Mario Bros -peliltä.
Mario Bros. Sen sijaan se hienosäätää ja täydellistää kokemusta, jonka olemme oppineet tuntemaan ja...."

"rakastamme sitä. Audiovisuaalisten elementtien, moninpelitarjonnan, karttojen tasojen välillä on avoimia osia, joissa voit tutkia ja löytää lisää salaisuuksia, ja itse asiassa niin paljon salaisuuksia, että niitä on todella vaikea luetella, tämä on peli, joka tuntuu siltä kauan odotetulta seuraavalta askeleelta eteenpäin Super Mario Bros. sarjassa."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää