Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Quiciklook MSI Grungnir 300 Airflow unboxing

Quiciklook MSI Grungnir 300 Airflow unboxing

Audio transcriptions

"MSI on julkaissut uuden painoksen Gunknir-kotelostaan nimeltä 300R Airflow. Se on osa MPG-sarjaan, joten se sopii yhteen jäähdyttimien, emolevyjen ja virtalähteiden kanssa ja tukee pienen koiran kokoisia huippuluokan näytönohjaimia sekä jopa suurimpia E-ATX-emolevyjä."

"Kuten nimestä voi päätellä, pääpaino on ilmavirtauksessa, sillä siinä on rei'itetty verkkomainen etuosa, kun taas molemmat sivupaneeleissa ja virtalähteen suojassa on tuuletusaukot, jotka lisäävät ilmavirtaa kotelon sisällä.
Kotelo käyttää push-pull-kokoonpanoa, jossa ilmaa vedetään sisään edestä ja alhaalta.
ja työntää sitä ulos takaa ja ylhäältä. Mukaan lukien 360 mm:n nestejäähdyttimen tuulettimet."

"joita useimmat käyttäjät todennäköisesti käyttävät tässä 200 euron kotelossa, 120mm:n tuulettimien kokonaismäärä on yhteensä tuulettimia, jotka voidaan asentaa, on 13, koska sisäinen 120 mm:n tuuletin on mahdollista lisätä sisäisen ilmavirtausta. Sekä etu- että yläosa tarjoaa 80 mm:n paksuuden tuulettimille ja jäähdyttimille. Pölysuodattimet ovat strategisesti sijoitettu ympäri tietokonetta, ja suurin osa niistä on magneettisia. Mutta huolimatta siitä, että korkea ilmavirta on sen pääkohde, myös ulkonäköön on kiinnitetty huomiota, sillä takapaneelin tukee sekä pysty- että vaaka-asennusta ja siinä on jopa erityinen ympärisäteilevä sisäinen GPU-teline, jota voi säätää ja jossa on luonnollisesti RGB."

"Kiintolevyjen harrastajat ilahtuvat neljästä eri kiinnitysvaihtoehdosta.
kiintolevyjä, yhteensä kahdeksan 2,5 tuuman asemaa ja kaksi 3,5 tuuman asemaa lisäksi...
emolevylle asennettujen NVMe-asemien lisäksi. Lähes kaikki saranat, kannattimet, peitelevyt ja paneelit on kiinnitetty painesalpojen avulla, jolloin varmistetaan, että mahdollisimman moni osa on työkaluttomia."

"Etuosan I.O.:ssa on oma LED-painike RGB:n ohjaamiseen sekä USB-C- ja kaksi USB Type-A:ta ja tietokoneen mukana tulee neljä esiasennettua ARGB-tuuletinta."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää