Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

All You Need to Know about The Sims 4: For Rent

We take a look at the latest expansion coming to EA and Maxis' simulation title, and delve into the many new features and systems that it is serving up.

Audio transcriptions

"EA ja Maxis antavat Sims 4 -pelaajille varhaista jouluherkkua, sillä pitkään jatkunut rakastetun sarjan viimeisin simulaatiopeli on nyt vahvistettu upouudella laajennuksella.
The Sims 4 For Rent on täällä, ja se on tuonut aivan uuden tavan jatkaa parantamista ja korostaa SimNationin asukkaiden elämää, joita olet pitänyt silmällä..."

"vuosien ajan.
Kuten laajennuksen nimestä voi päätellä, For Rent tuo mukanaan koko joukon kiinteistöhallinnan järjestelmiä Sims 4:ään.
Täällä voit ostaa ja perustaa taloja, joissa muut simit voivat asua."

"samalla kun pidät erillisen oman asunnon, tai kun asut ja asut yhdessä juuri sen Simsin kanssa, jonka vuokraa soitat joka kuukausi.
Tässä laajennuksessa on kyse kiinteistöimperiumin rakentamisesta ja pitämisestä, samalla kun hoidat nousuja ja laskuja, jotka vaikuttavat simiesi jokapäiväiseen elämään."

"Pitääkseen asiat tuoreina Maxis on ottanut käyttöön uuden tonttityypin For Rentissä, jonka tiedetään olevan tämä nimellä Residential Rental.
Tämä epäsovinnainen rakennus mahdollistaa useiden sim-perheiden asumisen samassa asunnossa, ja se voi tulla kerrostalon rakentamisena useiden perheiden asuttamiseksi, tai jopa yksinkertaisina kuten vaikkapa kellarikerroksen asunnon vuokraaminen."

"Riippumatta siitä, miten päätät omaksua asuinhuoneiston vuokrauksen, sinun on pidettävä silmällä yksikkösi luokituksia, sillä jos kiinteistön luokitus laskee liian alas ja asukkaat tuntevat olonsa epämukavaksi, missä he asuvat, voi olla edessä vuokralaiskapina.
Kun yhteen kiinteistöön voi pakkautua useita perheitä, For Rent etsii myös tuplata sen, miten simit reagoivat toisiinsa."

"Residential Rentalsissa simit eivät periaatteessa voi muuta kuin sekaantua jokaiseen toistensa elämään, ja he tapaavat toisensa yhteisissä puutarhoissa ja seurustelevat.
järjestetyissä tapahtumissa.
Tämä lisätty läheisyys saa ystävyyssuhteet ja suhteet kukoistamaan ennennäkemättömällä tavalla."

"ja voi myös johtaa konflikteihin, kun simit pyrkivät löytämään toistensa synkimmätkin asiat.
salaisuuksia salakuuntelemalla, nuuskimalla ja jopa murtautumalla toistensa henkilökohtaisiin tiloihin.
tilaa.
Onneksi For Rent tuo uuden maailman, joka helpottaa jännitystä."

"jossa on kokoelma uusia paikkoja tutkittavaksi.
Tomarang on Kaakkois-Aasian maista inspiraationsa saanut maailma, ja se on enemmän kuin vain nätit kasvot, sillä tämä maailma tarjoaa myös joukon jännittäviä paikkoja, joissa voi vierailla ja nauttia.
Kasvitieteellisten puutarhojen, eläinsuojelualueen ja jopa vilkkaiden yömarkkinoiden välillä on paljon tekemistä, joka pitää simisi kiireisinä, kun he yrittävät menestyä värikkäässä uudessa maailmassa."

"Parasta tässä kaikessa on se, että voit sukeltaa The Sims 4 For Rent -peliin heti, sillä laajennus on virallisesti julkaistu PC:llä, Macilla, PlayStation 4:llä, PlayStation 5:llä, Xboxilla ja PlayStation 4:llä.
One sekä Xbox Series X ja S -konsolit.
Joten mitä sinä odotat?
Tomarang odottaa."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää