Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Games to Look For 2024

Games to Look For 2024

Audio transcriptions

"2023 on ollut ja nyt mennyt, ja koska näin on, kaikki katseet ovat nyt tiukasti suunnattu seuraavaan kalenterivuoteen. Vuosi 2024 ei näytä olevan yhtä pinossa kuin 2023, mutta se ei ole sitä tosiasiaa, että luvassa on joitakin aivan mahtavia tapahtumia. Joten, 12 kuukautta pelejä on tulossa, ja tässä ovat vuoden 2024 pelit, joita kannattaa odottaa."

"Prince of Persia on palannut. Tavallaan. Ubisoft on palaamassa kuuluisan tasohyppelypelisarjansa pariin, tosin eri päähenkilön johdolla. The Lost Crown tutkii, mitä tapahtuu kun prinssi viedään, jolloin voimakkaiden kuolemattomien joukko saa tehtäväkseen löytää ja löytää - pelastaa ikoninen hahmo."

"Se on virallista, The Last of Usilla on nyt enemmän remastereita ja uusintaversioita kuin oikeita pelejä. Tee siitä mitä haluatte, mutta jos ette ole vielä kokeneet Naughty Dogin kriittisesti arvosteltua ylistettyä jatko-osaa, nyt on sen aika. Mukana on uusi roguelike-tila, päivitetyt grafiikat ja paljon muuta, The Last of Us Part 2 -remaster vie meidät takaisin zombiapokalypsiin tämän vuoden tammikuussa."

"Vuosi 2023 oli tappelijoiden osalta potkuvuosi, mutta yksi kolmesta suuresta pelistä päätti säästää uusimman versionsa julkaisun vuoteen 2024. Tekken 8 tuo meille lisää rakastamaamme 3D-taistelua uusilla ja palaavia hahmoja, uutta pelattavuutta ja tarinatilaa sekä paljon muuta uutta.
ominaisuuksia, jotka saavat meidät innostumaan Tekken 8:n pelaamisesta vuoden alussa."

"Paljastustrailerin aloittaminen alastomalla päähenkilöllä on varmasti yksi keino myydä peliä, mutta juuri tuollainen omalaatuisuus saa meidät palaamaan Like A Dragonin pariin.
sarjaan yhä uudelleen ja uudelleen. Pari Like A Dragon -peliä on julkaistu vuonna 2023, mutta...
Infinite Wealth on sarjan seuraava pääpeli ja sen on määrä olla yksi pisin peli."

"Monien viivästysten jälkeen Suicide Squad Kill the Justice League on melkein täällä. Osoitteessa aluksi tämä Rocksteadyn ryöstöräiskintäpeli kohtasi paljon kritiikkiä, mutta viimeaikoina näyttää siltä, että joitakin parannuksia on tehty. Riittääkö se pitämään tätä peliä pystyssä?
Arkham-sarjan huippupelien rinnalla, mutta voit tarkistaa sen itse."

"itse helmikuussa.
Persona 5 Tactican saapuessa vuoden 2023 lopussa Atlus tutkii edelleen Persona-sarjaa Persona 3 Reloadilla helmikuussa. Tämä kuuluisan roolipelin uudelleenkuvitus on osa tarjoaa parannetut grafiikat ja pelattavuuden, ja samalla se laajentaa ikonista ja rakastettua alkuperäistä tarinaa lisääänillä ja uusilla vuorovaikutustilanteilla ja kohtauksilla."

"PlayStation tekee vuoden 2024 alussa käsittämättömän. Käynnistääkseen portfolionsa vuonna Helldivers 2 julkaistaan samanaikaisesti PS5:lle ja PC:lle, mikä on valtava muutos, kun otetaan huomioon, että että PC-pelaajat joutuvat usein odottamaan noin 18 kuukautta, ennen kuin pääsevät tutustumaan uusimpiin PlayStationin yksinoikeus. Tässä toimintaräiskinnässä pelaajat ampuvat hirviöitä ja muukalaisia vihamielisessä galaksissa, kaikki vapauden nimissä."

"Dontnod teki erittäin älykkään päätöksen luopua marraskuun julkaisusta Banisherin Ghost of New Edenin, ja sen sijaan helmikuu oli täydellinen paikka debytoida sen lupaava toimintaseikkailupeli. God of Waria muistuttavan pelityylin ja asetelman ansiosta tämä yliluonnollinen tarinavetoinen peli vie pelaajat myyttiseen 1600-luvun Pohjois-Amerikkaan."

"metsästämään aaveita ja kummituksia ja suojelemaan pioneereja tässä vaarallisessa uudessa maassa.
Nintendo esitteli suunnitelmansa koko joukon Mario Universe -pelejä varten viimeisessä Nintendon Direct vuonna 2023, ja osana sitä saimme ensimmäisen katsauksen tulevaan paluuseen Mario vs. Donkey Kong -ottelusta. Ei, tämä ei ole peli, jossa kiipeillään rakennustelineillä ja väistellään..."

"tynnyreitä, vaan kyseessä on Game Boy Advance -pelin uusintaversio, jossa Mario joutuu käyttämään tasohyppelytaitojaan...
osaamistaan saadakseen takaisin varastetut mini-Mariot, jotka jättiläisapina on ottanut haltuunsa.
Olemme melko varmoja siitä, että Ubisoft todella pyrkii toimittamaan tämän pelin vuonna 2024, mutta jos viimeaikainen kehitys on ollut jotain, voimme olla väärässä. Skull & Bones vie pelaajat Seitsemälle merelle ryöstelemään ja ryöstelemään tiensä kuuluisuuteen vuonna Tämä merirosvoussimulaattori, joka keksittiin ensimmäisen kerran loistavan Assassin's Creed 4 Black Flagin jälkeen..."

"valloitti maailman myrskyssä.
Square Enix ramppaa ja valmistautuu laittamaan kauan odotetun Final Fantasy -elokuvan jatko-osan 7 Remake fanien käsiin. Toisena kolmesta luvusta, jotka antavat Final Fantasy 7 Rebirth tarjoaa meille uudenlaisen version kuuluisasta JRPG:stä."

"uusia paikkoja ja tapaavat uusia ihmisiä, kun he jatkavat Sephirothin maailmanhallintapyrkimysten pysäyttämistä.
Alunperin Alone in the Darkin piti ilmestyä vuonna 2023, mutta se päätti odottaa uuteen ennen debyyttiään, ja sitten se sai vielä toisen lykkäyksen välttääkseen loma-ajan kiireet.
sen kehittäjille. David Harbour ja Jodie Comer näyttelevät sen päähenkilöitä."

"selviytymiskauhupeli pyrkii aloittamaan vuoden säikähdyksellä.
Kuluneena vuonna olemme nähneet pienen Mario-uudestisyntymän Super Mario Bros Wonderin remasteroidun, Super Mario RPG:n remasterointi ja tietysti Super Mario Bros.
elokuva. Maaliskuussa on Peachin vuoro ottaa osa tästä parrasvaloista, kun hän tähdittää omaa elokuvaansa."

"omassa pelissään, jossa hän taistelee Grapea ja Sour Bunchia vastaan pelastaakseen Sparkle-teatterin.
Nioh- ja Ninja Gaiden -pelien takana oleva ylistetty studio on antanut meille jotain hieman erilaista ensi vuonna. Rise of the Ronin seuraa nimetöntä soturia, joka takoo omaa polkuaan...
1800-luvun Japanissa ja tarjoaa upean maailman, eeppisen tarinan ja uusia, dynaamisia ja helposti lähestyttävää taistelumekaniikkaa. Jos haluat tutustua autenttiseen Japaniin, pidä silmällä tätä."

"Black Myth Wukong teki vaikutuksen heti ensimmäisestä trailerista lähtien, ja se näyttää olevan visuaalisesti huikea peli, joka asettaa meidät itse Apinakuninkaan rooliin 16. vuosisadan vuosisadan romaanista Matka länteen. Taistelemme hirviöitä vastaan ja matkustamme läpi elävässä fantasiamaailmassa ja siellä on sielä kuin kiinalaisen Game Science -kehittäjän."

"Oletko koskaan halunnut tietää, miltä tuntuu olla biologinen tankki? Warhammer 40,000 Space Marine 2 pyrkii tyydyttämään monien taistelufantasiaa, kun se ilmestyy syyskuussa, Pelaajat ottavat Tituksen roolin, kun hän viiltelee ja ampuu Tyranidien laumoja...
jotka uhkaavat Imperiumin turvallisuutta."

"Käyttämällä Vin Dieseliä tuottajana ja antamalla hänelle keskeinen rooli tarinassa, Ark 2:lla on paljon kunnianhimoa kerronnan, pelattavuuden ja muiden asioiden suhteen. Hiljattain viivästynyt jotta wildcard-studiot voisivat parantaa peliä, on luvassa huomattavia muutoksia.
eroja Ark 2:n ja sen edeltäjän välillä. Soulsin kaltainen taistelu, tiukka kolmannen persoonan pelimekaniikka."

"ja vain alkukantaiset aseet ovat vain muutamia tapoja, joilla dinojen selviytymiskokemuksesi on muuttuu ensi vuonna.
Obsidianilta ei ole pitkään aikaan nähty fantasiaroolipeliä, mutta ensi vuonna tuo odotus toivottavasti päättyy Avowedin julkaisun myötä. Se sijoittuu samaan maailmaan kuin Pillars of Eternityn kanssa, Avowed vie meidät eeppiselle matkalle eläville maille tutkimaan huhuja leviävästä rutosta."

"Nimestään huolimatta Greedfall 2 on itse asiassa esiosa, joka sijoittuu kolme vuotta ennen kuin ensimmäisen pelin tarinaa. Tällä kertaa emme enää pelaa siirtokuntalaisena, vaan pelaamme otamme roolimme yhdeksi siirtokuntalaiseksi joutuneista Tierra Ferdien asukkaista ja näemme itsemme juurineen mailta, joita kerran kutsuimme kodiksemme. Tarinassa on parannettuja valintoja ja älykkäämpi tekoäly..."

"pelattavuuden ansiosta ensimmäisen Greedfallin fanien kannattaa varoa sen esiosaa tai jatko-osaa.
Alkuperäinen Hades voitti vuonna 2020 todella paljon palkintoja. On turvallista sanoa, että odotukset jatko-osaa kohtaan ovat korkealla, mutta kun Supergiant Games aikoo julkaista Hades 2:n ensi vuonna...
vuonna, emme voi sanoa olevamme muuta kuin innoissamme. Koska yritämme nyt murtautua alamaailmaan sen sijaan, että pääsisimme sieltä pois, tulee olemaan uusia vihollisia, ystävällisiä kasvoja, lisää mekaniikkoja ja paljon muuta odotettavaa."

"Supermassive Games on ottanut vastuun indie-kauhusarjan pääkehittäjänä, nyt Tarsier on siirtynyt vihreämmille laitumille. Mutta vain koska uusi studio on tämän ei tarkoita, etteikö meidän pitäisi odottaa innolla sarjan paluuta.
tyypillisiä levottomuutta herättäviä ja karmivia kauhuelementtejä."

"Saatat tuntea tämän pelin nimellä Luigi's Mansion 2 HD tai Luigi's Mansion Darkmoon, mutta kumpi tahansa nimellä tunnet sen, tämä peli on päivitetty versio ensimmäisen Luigi ghost -mansionin jatko-osasta.
metsästysretki. Päivitetyillä HD-visuaalisilla kuvilla ja tarinalla, joka on säilynyt siitä ajasta, jolloin nimike debytoi ensimmäisen kerran vuonna 2013, tämä peli pyrkii saamaan Luigi's Mansionin fanit liikkeelle kunnes neljäs peli toivottavasti saapuu."

"Kun lähestymme yhä lähemmäs sen julkaisua, jonka todella toivomme tulevan tunnetuksi nimellä Super Nintendo Switch, Nintendo on antanut meille paljon päivitettyjä versioita entisistä ikonisista pelisarjoista.
nimikkeistä. Seuraavana listalla on Paper Mario The Thousand Year Door, joka palaa takaisin parannetulla grafiikalla ja antaa pelaajille mahdollisuuden kokea jälleen kerran tämä ihana seikkailu."

"GSC Game World on kohdannut kehityshaasteita, joita harva olisi osannut odottaa kaksi vuotta sitten, kun kehittäjä on joutunut luomaan stalker-jatko-osan ja samalla kohtaamaan samalla täysimittainen sotilaallinen hyökkäys. Mutta tämä ei ole estänyt tiimiä laittamasta paljon työtä ja vaivaa jatko-osaan, jonka odotetaan debytoivan joskus tänä vuonna."

"Ninja Theory on ottanut aikansa luodessaan jatko-osaa upealle Hellblade Senua's Sacrificea ja jo näkemiemme välähdysten perusteella se on ollut pelkkää hyvää paras. Senua's Saga Hellblade 2 jatkaa psykoosista kärsivän päähenkilön seikkailua...
kun hän tutkii piinattua ja levotonta viikinki-Islantia."

"Siitä on aikaa, kun viimeksi saimme uuden South Parkiin pohjautuvan pelin, mutta Snow Day näyttää olevan juuri sitä. Cartman, Stan, Kyle ja Kenny ovat palanneet 3D-muodossa seikkailuun, jossa jengi paistattelee valkoisessa pimeässä, kun heidän tehtävänään on pelastaa maailma samalla kun koulu on kesken.
on peruttu pakkasen takia."

"Massive on ollut uskomattoman kiireinen viime aikoina, sillä vasta joulukuussa kehittäjä debytoi Avatar Frontiers of Pandoran, mutta vuonna 2024 voimme odottaa sen lupaavaa Star Wars Outlaws, toimintaseikkailupeli, joka pyörii uuden hahmon ympärillä, joka perustuu kaukana, kaukana olevaan galaksiin, ja pelaajat joutuvat pakenemaan alati lähestyvää imperiumia."

"Telltale on palannut! Muutaman hyvin myrskyisän vuoden jälkeen kerronnallisesti painottunut seikkailupeli kehittäjä antoi meille viime vuonna The Expanse, Telltale-sarjan, ja aikoo nyt vihdoin ja viimein tehdä kauan odotetun The Wolf Among Usin jatko-osan tänä vuonna.
Bigsbyn ja jengin palatessa The Wolf Among Us 2 pyrkii tutkimaan seuraavaa luvun satumaisesta fantasiarikostarinasta. 2024 pyrkii tarjoilemaan lukemattomia lupaavia videopelejä, joten seuratkaa meitä myöhemmin, kun syvennymme tarkemmin uusiin julkaisuihin jokaisena kuukautena, alkaen tammikuusta."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää