Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - 2024

Screen Time - 2024

Audio transcriptions

"Nyt kun vuosi 2023 on saatu päätökseen, on aika kääntää katseemme kohti vuotta 2024 ja sitä, mitä tämä vuosi tarjoaa elokuvafaneille. Vaikka olemme hiljattain alkaneet sisällyttää tv-sarjoja ja uusia lisäyksiä ja suoratoistoalustoja Screen Timesiin, kun tarkastelemme seuraavien 12 kuukauden aikana, keskitymme vain teatterielokuviin, joista päätellen - ensi-iltapäivämäärät, joista jo tiedämme, on paljon odotettavaa. Mutta ennen kuin sukellamme tähän laajennettuun Screen Time -julkaisuun, nopea muistutus."

"valinnat Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisukalenteriin, joten tarkista paikalliset listat ja päivämäärät.
Vuoden alkajaisiksi meillä on upouusi toimintaelokuva, jota johtaa kaikkien suosikki Jason Statham, joka on raspiääninen britti. The Beekeeper -elokuvassa Statham kostaa raa'asti niille, jotka ovat...
jotka paljastivat hänen salaisen henkilöllisyytensä salaisena erikoisagenttina maailmalle."

"Kahden vuosikymmenen jälkeen alkuperäinen Mean Girls saa uuden maalipinnan. Mean Girls of 2024 tulee tarjoamaan suuria muutoksia. Uusi näyttelijäkaarti, musiikkinumeroita ja muuta tuovat klassikkokomedian uudelle sukupolvelle. Mutta vanhemmille faneille on myös joitakin palaavia näyttelijöitä, jotka pitävät nostalgian yllä."

"Vakoojaromaanien kirjailija, oikeita vakoojia, laivallinen toimintaa ja räjähdyksiä ja kissa repussa.
Kaikki tämä ja paljon muuta tulee ruuduillemme helmikuun alussa, kun Argyle käynnistyy. Tulossa Kingsmanin ja Kick-Assin tekijältä, Argyle seuraa kirjailijaa, joka joutuu mukaan - vakoojien ja syndikaattien maanalaiseen maailmaan."

"Super Mario Bros -elokuvan julkaisun jälkeen Illumination on valmiina uuden animoitu seikkailu. Tällä kertaa seuraamme ankkaperhettä, joka lähtee matkalleen elämänsä matkalle. Ne aloittavat New Englandista ja matkustavat New Yorkin kautta aina New Yorkiin asti...
Jamaikalle tässä hilpeässä komediassa."

"Paini on feikkiä, me kaikki tiedämme sen. Mutta joskus tarinat ovat aivan liian todellisia. Rautakoura pääosissa Zac Efron, Jeremy Allen White ja muut esittävät Von Erichin veljeksiä, jotka tekivät historiaa.
painimaailmassa 1960-luvulla. Heidän isänsä painosti heitä olemaan parhaita.
perheen tarina saa nopeasti synkän käänteen."

"Emme voi uskoa, että Morbius tehtiin naisille. Vakavasti puhuen, Madam Web on uusin...
Sonyn spin-off omaan hämähäkkiuniversumiinsa. Pääosassa Dakota Johnson näyttelee nimikkona Madam Webiä.
Web, elokuvassa hän ja kolme hämähäkkinaista kohtaavat pahiksen, jolla on kyky nähdä tulevaisuuteen."

"Näyttelijöiden lakkoilun jälkeen Dyyni osa 2 siirtyi ensi keväänä julkaistavaksi.
voimme vihdoin palata Arrakikseen. Ensimmäisen Dyyni-kirjan jälkipuoliskon pohjalta me tulemme näemme Paul Atreidesin nousevan valtaan aavikkoplaneetalla, kun hän yrittää kostaa Harkonnensille.
Jos pidät scifi-eepoksista, et halua jättää tätä väliin."

"Yksi Hollywoodin tämän hetken kuumimmista näyttelijöistä, Ryan Gosling johtaa tätä toimintakomediaa...
jossa hän näyttelee Emily Bluntin rinnalla entistä stuntmiestä, joka joutuu käärityksi.
kaikenlaisiin hulluihin temppuihin kadonnutta filmitähteä etsiessään. Aaron Taylorin kanssa Johnson esiintyy myös, The Fall Guy näyttää olevan yksi maaliskuun suurimmista elokuvista."

"Kolmen fantastisen pääosan jälkeen Dreamworksin legendaarinen animaatiosarja tekee paluun.
Tässä elokuvassa Poe saa vastaansa uuden kameleontiksi kutsutun pahiksen, joka osaa muuttaa muotoaan.
voimakkaiksi kung fu -mestareiksi. Toivottavasti tämä elokuva vastaa odotuksia, jotka asettaa edelliseen trilogiaan."

"Kun naapurustossasi on jotain outoa, on oikeastaan vain yksi henkilö, jolle soittaa. Ghostbusters Frozen Empire on rebootatun elokuvasarjan jatko-osa, jossa Finn Wolfhard, McKenna Grace, Paul Rudd ja muu tiimi yhdessä Bill Murrayn, Dan Aykroydin kanssa, Ernie Hudsonin ja jäljelle jääneen alkuperäisjoukon kanssa pysäyttääkseen New Yorkiin kohdistuvan jäisen hyökkäyksen."

"Olet nähnyt jättiläisapinan ja radioaktiivisen liskon taistelevan toisiaan ja yhteistä uhkaa vastaan, ja nyt näemme jälkimmäisen tapahtuvan jälleen kerran. Godzilla X Kong The New Empire näkee alkukantainen kaksikko liittoutuu ja taistelee toista potentiaalista maailmaa tuhoavaa onnettomuutta vastaan elokuvassa, jossa joka lupaa valtavat määrät tuhoa ja hävitystä."

"Chris Prattilla saattaa olla yksi parhaista agenteista. Paitsi että hän onnistui saamaan Marion roolia tänä vuonna, mutta ensi vuonna hän näyttelee yhtä kuuluisimmista kissoista planeetalla. Garfield-elokuvassa on mukana kaikkea, mitä lihavaan kissaan liitetään.
Pientä vihaa Odieta kohtaan, vitsejä kameralle ja paljon lasagnea syötäväksi."

"Siitä on pitkä aika, kun viimeksi saimme katsoa, miltä maailma voisi näyttää, jos apinat ottaisivat vallan. Uusimmassa Apinoiden planeetta -elokuvassa hyppäämme ajassa eteenpäin, Caesarin aikakauden ohi ja uuteen aikakauteen, kun seuraamme hänen esi-isiään. Kun valta-asemassa on - Ihmisten valtakausi on jo kauan sitten ohi, ja Apinoiden planeetan valtakunta näkee kaukaiset esi-isämme..."

"asettuvat uuteen maailmaansa.
Eeppisen Mad Max Fury Roadin menestyksen jälkeen Furiosa on spin-off, joka tutkii postapokalyptisen soturin alkuperää, ennen kuin hän liittoutuu Mad Fossan kanssa.
Max. Tässä eeppisessä tarinassa Anya Taylor-Joy johtaa näyttelijäkaartia, ja Chris Hemsworth on myös näyttelee sivuosassa."

"Ylpeilemällä yhdellä vuoden 2024 parhaimmista näyttelijäkaartista, Imaginary Friends on komediaa elokuva, jossa seurataan nuorta tyttöä, joka vaikean kokemuksen jälkeen saa...
kyvyn nähdä mielikuvitusystäviä, jotka aikuiset ovat jättäneet taakseen.
Mukana Emily Blunt, Ryan Reynolds, Matt Damon, John Krasinski, Steve Carell, Sam Rockwell, Phoebe Waller-Bridge, Vince Vaughn, Awkwafina ja muut esiintyvät, tämä näyttää siltä, että kevään suuri komedia."

"Pixarin seuraavassa isossa elokuvassa animaatiostudio palaa yhteen viimeisimmistä elokuvistaan.
IP:t. Yhdeksän vuoden tauon jälkeen Pixar on vihdoin tekemässä jatko-osaa Inside Out -elokuvalle.
Seuraus, jossa Emotions-joukkue on hukkunut uusiin Emotions-joukkoihin, jotka liittyvät joukkoonsa Kaikki tämä samalla kun isäntä Riley saavuttaa ja kohtaa teininä olemisen haasteet."

"Vaikka Madame Web debytoi alkuvuodesta, Sony on säästänyt Kraven the Hunterin myöhäisempään kesällä tämän Aaron Taylor-Johnsonin Sergeyn ympärillä pyörivän Hämähäkkimeren asennuksen kanssa.
Kravinoffia, joka pyrkii maailman suurimmaksi metsästäjäksi. Mukana Russell Crowe ja Ariana DeBose mukana, tämä elokuva tarjoaa meille synkempää supersankaritarinaa."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää