Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - February 2024

Screen Time - February 2024

Audio transcriptions

"Tammikuu käynnisti vuoden 2024 erinomaisilla ja jännittävillä uusilla elokuvilla ja tv-sarjoilla, jotka debytoivat elokuvateattereissa ja suoratoistopalveluissa, mutta miten helmikuu näyttää jatkavan samaa linjaa?
suuntaus?
ja lupaavia toimintaelokuvia, arvostettuja draamoja, rakastettujen sarjojen jatkokausia - ja jopa useita dramatisoituja elämäkertoja. Sanomattakin on selvää, että jokaiselle löytyy jotakin, joten jotta näemme, mitä elokuva- ja tv-faneille on luvassa tässä kuussa, sukelletaan uuteen jaksoon..."

"Ruutuaika.
Mutta ennen kuin pääsemme sinne, yksi nopea muistutus, olemme perustaneet valintamme Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisukalenteriin, joten tarkista tarkat paikalliset listat ja päivämäärät.
Kingsmanin ja Kick-Assin luoneelta Matthew Vaughnilta tulee Argyle, uusi trilleri, jossa on mukana kirjailija, jonka tarinat tuntuvat muuttuvan todellisuudeksi. Tähdillä tähdistetty kuten Henry Cavill, Sam Rockwell, Dua Lipa ja monet muut, Argyle aloittaa kuukauden ryminällä."

"A Spy's Life ei kuulosta niin pahalta. Salaperäisyyttä, matkustamista, melko paljon rahaa. Se on houkutteleva tarpeeksi houkutteleva työnäkymä, jotta se tuo yhteen kaksi tuntematonta, joiden elämä muuttuu yhtäkkiä...
ylösalaisin, kun heidän on teeskenneltävä olevansa aviopari uudessa työtehtävässään.
Tuoreen Super Mario Bros -elokuvahitin jälkeen Illumination ei näytä merkkejä pysähtymästä, sillä se tuo meille Migrationin, tarinan ankkaperheestä, joka on menossa..."

"pääosissa Elizabeth Banks, Kumail Nanjiani, Danny DeVito, - ja muuta.
Tässä animaatioelokuvassa nuori poika, joka pelkää yötä, joutuu vuoristoradalle seikkailun kyytiin, jonka takana ei ole kukaan muu kuin pimeyden fyysinen ruumiillistuma. Tapaaminen kaikenlaisia muita olentoja, jotka muodostavat yön, Orion oppii, ettei ole mitään pelätä muuta kuin pelkoa itseään."

"Yksi koko Halo-historian tärkeimmistä tapahtumista on saamassa live actionin kun Halo Season 2 saa ensi-iltansa tässä kuussa. Jos Reach kaatuu, ihmiskunta voi olla tuhoon tuomittu, mutta Master Chiefin ollessa sen rinnalla Maalla on ehkä mahdollisuus.
Kauhupaini on hieman mieletön ala, kun sitä hetken miettii."

"Se on täynnä outoja ja joskus traagisia tarinoita, mutta ehkä mikään niistä ei kiteytä kuin Von Erickin perheen tarina. Rautakynsi vie sinut Heidän nousunsa ja laskunsa läpi yhdessä A24:n kriitikoiden ylistämässä ja eniten tuottaneessa elokuvat tähän mennessä."

"Esikuvasarja, jota kukaan ei tiennyt tarvitsevansa, kertoo tarinan Johnin ja Tedin varhaisista päivistä. Kun maine kävelevänä, puhuvana nallena kuivuu, Ted joutuu olemaan oppia elämään todellisessa maailmassa, ja hänen on myös hankittava koulutus...
hän seuraa Johnia lukioon."

"Yksi maailman tunnetuimmista muusikoista, Bob Marley voitti paljon vastoinkäymisiä vuonna elämässään. One Love pyrkii vangitsemaan tämän ja antaa samalla elokuvakatsojille toisen mahdollisuuden...
kuunnella Marleyn kuuluisaksi tekemiä reggaehittejä. Kingsley Benedeer näyttelee Marleya, ja hänellä on Lashana Lynch, James Norton ja muut liittyvät hänen näyttelijäkaartiinsa."

"Tervetuloa julkisuuteen, jossa rakastetuilla hahmoilla saadaan aikaan vain B-listan hahmoja kauhuleffoja. Winnie the Pooh Blood and Honey 2 tulee olemaan täynnä yhtä paljon gorea kuin ja särmää kuin edeltäjänsä, paitsi että Tiikeri on tällä kertaa mukana, koska hän on myöskin liittynyt julkiseen verkkoon."

"Vaikka kukaan ei oikeastaan halua lisää Sonyn Marvel-elokuvia Morbiuksen flopin jälkeen, näyttää siltä, että tuotantoyhtiö ei aio hidastaa tahtiaan. Madame Webb kertoo tarinan neljästä supersankarittarista, joiden johtaja näkee tulevaisuuteen, ja joiden on estettävä roistoa muuttamasta historian kulkua huonompaan suuntaan."

"Vaikka sillä ei ehkä ole yhtä paljon ihastuneita faneja kuin Star Wars The Clone Warsilla, The Bad Batch päästää meidät jatkamaan kloonien ja kloonien päivistä, kun seuraamme joukkoa sotilaita, jotka yrittävät selviytyä galaksissa, joka ei enää halua tai tarvitse heitä. Tämä on myös The Bad Batchin viimeinen kausi, joten jos et ole vielä perillä, nyt on sen aika."

"Constellation seuraa tarinaa Josta, astronautista, joka palaa Maahan sen jälkeen, kun hänen viimeisimmän tehtävänsä menneen katastrofaalisesti pieleen, vain palatakseen kotiin ja huomatakseen, että hänen elämänsä palaset ovat kadonneet. Apple TV:n trilleri työntää meidät avaruuden ja ihmisen pimeimpiin ulottuvuuksiin...
psykologiaa."

"Pystyykö Netflix murtamaan live-action Avatarin kirouksen? On epätodennäköistä, että he voisivat tehdä huonommin...
kuin M. Night Shyamalan joka tapauksessa. Jos et tunne alkuperäistä Avatar-sarjaa, Avatar The Last Airbender sijoittuu fantasiamaailmaan, jossa tietyt ihmiset voivat valjastaa käyttöönsä - elementtien voimaa. Kun Tulikansa otti vallan, maailma tarvitsi sankarin, ja sen jälkeen kun 100 vuoden jälkeen kaksi vesiheimon lasta saattoi vihdoin löytää hänet."

"Samannimiseen bestseller-romaaniin perustuva Shogun vie meidät Japaniin vuonna 1600 sisällissodan kynnyksellä, joka uhkaa repiä maan palasiksi. Ensimmäinen kaksi jaksoa tästä rajoitetusta sarjasta ilmestyy kuun lopussa, kun taas meillä on kaksi jaksoa odottaa, että loput kahdeksan tulevat viikoittain."

"Kun helmikuun aikana on suunnitteilla niin monia jännittäviä projekteja, älä unohda, että myös palata kuukauden kuluttua katsomaan, mitä maaliskuu pitää sisällään elokuva- ja tv-faneille."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää