Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - February 2024

Games To Look For - February 2024

Audio transcriptions

"Tammikuun jälkeen, joka sisälsi joitakin uskomattoman hyvin vastaanotettuja nimikkeitä ja jopa ennätyksellisen PC-julkaisu, nyt olemme rynnimässä helmikuuhun, joka on suoraan sanottuna täynnä. Välillä toimintaseikkailuista moninpelipeleihin, strategiatarjonnasta roolipeleihin, indie-peleistä pulmapeleihin, - vuoden 2024 toista kuukautta ei kannata jättää väliin. Sukelletaanpa siis uuteen jaksoon Games to Look For nähdäksemme, mitä helmikuu tarjoaa pelaajille ympäri maailmaa."

"Kuukauden aloittaa peli, jota JRPG-fanit epäilemättä odottavat kovasti. Granblue Fantasy Relink vie pelaajat Zygogrande Skydomeen, rikkaaseen ja laajaan ilmamaailmaan, joka on täynnä täynnä jännittäviä mahdollisuuksia, ja vaarallisen ja tappavan hyökkääjän valtaama voima. Sanomattakin on selvää, että tässä lupaavassa toiminta-RPG:ssä on paljon nautittavaa."

"Yksi tämän kuun suurimmista julkaisuista, Suicide Squad tappaa Justice Leaguessa on Rocksteadyn kauan odotettu paluu Arkham-verseen. Yksinpelipainotteisuuden hylkääminen pomminvarmaksi co-op-kokemukseksi, ja otamme vihdoinkin roolin pahiksista.
kun meidän on kukistettava Justice League."

"Atlas näyttää olevan viime aikoina vähän vauhdissa ja odotellessamme metaforista Fantasiaa...
debyyttiä, voimme pitää itsemme kiireisinä palaamalla Persona 3:n pariin. Persona 3 Royal tulee uusilla tarinakohtauksilla, hahmojen ääninäyttelyllä ja muulla palanneille faneille ja antaa niille, jotka ovat joilla ei ole vielä ollut tilaisuutta pelata genreä määrittelevää roolipeliä, mahdollisuuden käydä tutustumassa sen ensimmäistä kertaa."

"Mitä tapahtuu, kun korvaat Splatoonin maalin kuplilla? No, saat puhelintähtiä.
Square Enixin uusin nimike on moninpeli, jossa kaksi joukkuetta käyttää uniikkeja hahmojaan saadakseen eniten alueita kehittyvällä ja kaoottisella areenalla. Useita pelimuotoja tarjolla, kahdeksan hahmoa ja jopa ilmainen pääsy, jos olet PlayStation Plus -jäsen."

"tilaajalla on paljon syitä innostua tästä värikkäästä kilpailullisesta projekti.
Teetkö sinä oman osuutesi? Jos koskaan oli peli, joka muistutti meitä Starship Troopersista, se olisi Helldivers 2. Arrowhead Game Studios tuo meille paljon scifi-toimintaa aikaisessa vaiheessa."

"kuukauden aikana, kun jäljitämme mahdollisimman monta muukalaisuhkaa ja saamme ne räjähtämään.
Uuden maan uudisasukkaita vaivaa kummituskirous, ja sinun tehtäväsi on - karkottajan tehtävänä on huolehtia siitä, etteivät nämä henget aiheuta yhteisölle vahinkoa. Koska tämä toiminta RPG on tulossa Dontnodilta, voimme odottaa syvällistä tarinaa, jossa on paljon seurauksia teoistamme, sekä paljon karmivia henkiä, joita vastaan taistella, ja mielenkiintoisia paikkoja tutkittavaksi."

"Vaikka ne eivät ole kaikille, Hotline Miami -pelit ovat varmasti loihtineet omansa paikkansa laajemman peliyhteisön keskuudessa, ja suuri osa siitä johtui niiden trippimäisestä pelimaailmasta.
visuaalisesta ilmeestä. Suunnittelija, joka oli monien näiden visuaalien takana, on nyt palannut futuristisen Metroidvania-pelin kanssa.
puutarhasimulaattori Ultrosissa. Jos haluat saada psykedeelistä tunnelmaa tänä helmikuussa, älä etsi kauempaa."

"Jos olet suuren strategian ystävä tai haluat vain hyvän syyn sotkea kavereitasi, Solomon Furnum saattaa olla juuri oikea peli sinulle. Helvetin hallitsijat yhtä vastaan toisiaan vastaan, sinun on käytettävä järkeäsi ja pirullista voimaasi, jotta pääset huipulle.
Pandemoniumin valtaistuimelle."

"Voisiko tämä peli vihdoin nähdä päivänvalon? Useimmat meistä eivät usko, että Skull...
and Bones on ilmestynyt, ennen kuin pelaamme sitä, mutta näyttää siltä, että Ubisoft saattaa vihdoinkin on valmis viemään meidät avomerelle merirosvopelissä, jota olemme odottaneet vuosia.
Donkey Kong on vain mennyt ja varastanut kaikki mini-Mario-lelut tehtaalta ja niin kuin joku, joka todennäköisesti tienaa melkoisen summan rahaa tällä kauppatavaralla, Mario ei aio päästää häntä pälkähästä. Jahtaa Donkey Kongia yli 100 palapelipohjaisessa tasoja tässä paluussa klassiseen Mario-nimikkeeseen."

"Pacific Drivessa löydät itsesi yksin surrealistisesta kuvitelmasta Tyynenmeren luoteisosasta.
Kun seuranasi on vain autosi, sinun on kerättävä resursseja ja vältettävä yliluonnollisia olentoja Olympic Exclusion Zone -alueella odottavia vaaroja. Jokainen matka vyöhykkeelle tuo mukanaan uusia haasteita, mutta riskin mukana tulee myös palkinto, yleensä autosi päivityksen muodossa."

"Jäät jumiin outoon valtakuntaan, joka muistuttaa paljon omaamme, kun portaali romahtaa takanasi, sinun on opittava selviytymään Feywildissa toivoen, että sinusta tulisi - Realm Walker. Nightingale on early access -julkaisu, mutta yksinpelin faneille ja co-op selviytymistä, se näyttää tuovan paljon keräilyä, askartelua ja rakentamista, jota genre on niin kuuluisa."

"Disney on antanut vihreää valoa useiden Star Wars -videopelien uusintaversioille vuosien varrella ja tämä Helmikuussa näemme seuraavan laajennuksen tähän joukkoon. Star Wars Dark Forces Remaster antaa ikoniselle toiminta-FPS:lle uuden maalipinnan ja parantaa sen suorituskykyä.
säilyttämällä Boomer Shooter -pelattavuuden, joka teki siitä fanien suosikin vuonna ensimmäisen sijan."

"Kiistatta koko kuukauden suurin julkaisu, Final Fantasy VII Rebirth jatkaa Cloudstripen ja hänen liittolaistensa tarinaa, kun he yrittävät pelastaa maailman vaaralliselta ja pelottavan Sephirothin tieltä.
Tämä Square Enixin pitkän ja ylistetyn roolipelin remaken toinen osa vie jengin uusiin tapahtumapaikkoihin taistelemaan uusia vastustajia ja joitakin palanneita kasvoja vastaan."

"useita uusia mekanismeja ja pelattavuusominaisuuksia, jotka näyttävät nostavan Final Fantasy VII:n kokemusta merkittävästi.
Ja siinä se on, toinen GTLF on kirjoissa, muista palata kuukauden kuluttua...
katsomaan, mitä maaliskuu 2024 tuo tullessaan kaikenlaisille ja -kokoisille pelaajille."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää