Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Fortnite OG
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   arviot
   WRC 7

   WRC 7

   Tämän rallipelin voit ohittaa: paljon parempaakin on tarjolla.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Kylotonn on viimeisen kahden vuoden ajan koettanut saada World Rally Championship -peliään entisaikojen loistoon siinä kuitenkaan onnistumatta. Harmillisesti tämä viimeisin versio ei muuta aiempien vuosien suuntaa miksikään.

   Pelaamisen aloittaessaan saa valita, ollako vasta-alkaja vai lajityypin veteraani. Mielenkiinnosta valitsin vasta-alkajan, vaikka veteraaniksi itseni koenkin. Hetken kokeilu ja asetuksien tarkastelu paljastavat, että ainoa ero on käsijarrun käyttämättä jättäminen ja ABS-jarrut. Päätin siis sittenkin ottaa veteraanin asetukset, ja vaihdoin vaikeustason mediumille. Tämä ilmeisesti muutti myös kartturin taidot mediumiksi, sillä nyt luvassa oli vääriä ajo-ohjeita. Uusinnan katsominen paljasti, että näin todellakin kävi. Varsin kehno alku siis, ja muutenkin uratila tuntui käytännössä identtiseltä edelliseen WRC 6 -peliin verrattuna.

   Ajotuntuma on WRC 7:ssä on kohtuullinen, mutta siitä huolimatta kovin ohut verrattuna lajityypin lähimpiin kilpailijoihin. Grafiikka on kirkasta ja yksityiskohtaista, mutta sama laatu ei ole riittänyt ohjaukseen asti. Pelaaminen on tylsää, joka puolestaan vähentää immersiota liiaksi. Tähän on vielä lisättävä vääriä ohjeita antava kartturi, joka lisäksi innostuu aivan kummallisista pikkuasioista. Lopputuloksena on rallipeli, jossa on paljonkin toivomisen varaa.

   WRC 7WRC 7WRC 7WRC 7
   Tämä on mainos:

   Kaikki ei onneksi ole pielessä. Kylotoon on onnistunut kaikkein parhaiten äänimaailman luomisessa. Autot ja ympäristöt kuulostavat juuri sellaisilta kuin niiden odottaisikin tekevän. Kokonaisuuden taso on muutenkin ilahduttavan korkea. Pelissä on joukko oikeita kuskeja ja ratoja niin WRC-, WRC2- kuin JWRC-luokistakin.

   Verkkopelimahdollisuus on toki moderniin malliin tarjolla. Itse pelaaminen on viihdyttävää, mutta tulostauluja ei ole. Myöskään samaa taitotasoa olevien pelaajien kanssa ei pääse kisaamaan riittävän usein. Sitäkään ei voi valita etukäteen, käyttääkö vastustaja ABS-jarruja vai ei. Näiden puutteiden vuoksi on odotettavaa, että ajopelien ystävät siirtyvät varsin nopeasti muiden pelien pariin. Jaetun ruudun moninpeli pärjää onneksi verkkoajoa paremmin. Valittavana on jopa saman radan ajaminen samalla autolla kahdeksan kertaa peräkkäin, jos illanvieton aiheena on keskinäinen skabailu.

   WRC 7 on käytännössä äänimaailmaltaan paranneltu WRC 6. Itse autojen grafiikka on hieman parempaa, mutta ympäristöt näyttävät jopa huonontuneen edelliseen peliin verrattuna. Puskaan ajaminen saa kasvin katoamaan, ja puut näyttävät ajoittain kaksiulotteisilta. Pelkkä onnistunut äänimaailma oikean elämän lisenssin kera ei enää riitä: kilpailevat pelit ovat ajaneet liian selvästi ohi WRC 7:stä. Asianmukaisen opastusosion puuttuminen, omiaan puhuva kartturi ja sinne päin tehty fysiikkamallinnus ja ohjattavuus yhdessä sinetöivät WRC 7:n kohtalon. Markkinoilla on tarjolla useitakin parempia vaihtoehtoja.

   WRC 7WRC 7
   Tämä on mainos:
   HQ
   HQ
   HQ
   06 Gamereactor Suomi
   6 / 10
   +
   Hienot äänet, kohtuullinen uratila, jaetun ruudun moninpeli
   -
   Kartturi puhuu omiaan, liian vaatimaton ulkoasu, liian korkea aloituskynnys uusille tulokkaille
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä