Suomi
Gamereactor
arviot
WWE 2K24

WWE 2K24 on hyvä painipeli

Jälleen hyvä painipeli.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

WWE 2K24 on hyvä peli, mutta valitettavasti joitakin klassisia ongelmia on edelleen mukana. Tarjolla on kaikki, mitä painipeliltä voi toivoa aina hyvästä pelattavuudesta syvällisiin pelimuotoihin. Mutta miten vaikeaa voi olla hiusmallinnuksen korjaaminen? Vuodesta toiseen tämä on selvä ongelma. Muuten peli näyttää oikein hyvältä. Välillä kasvomallinnus ei ole saanut osakseen tarvittavaa huomiota, mutta muuten peli on ulkoisesti näyttävä.

Kehässä tapahtumat sujuvat hyvin. Suuria muutoksia viime vuoteen verrattuna ei ole, ja se on hyvä asia. Mukana on nyt klassinen minipeli, jossa painijat läpsivät toisiaan. Kyse on ajoituksesta. Vierailevan tuomarin järjestelmä on sekin uusittu. Kaikki hahmot voivat olla "vieraileva tuomari" olkoon se sitten nainen ottelemassa kahden miehen kanssa, manageri tai osallistujan kaveri. Vieraileva tuomari on ollut aiemminkin mukana, mutta ainoastaan tavallisissa vaatteissa. Huijaaminenkin on mahdollista. Niin ja voi vaihtaa tuomariksi ja tuomaroida, ja takaisin painiskelijaksi jos niin haluaa. Painijan kanssa hyvissä väleissä oleva tekoälyn ohjastama tuomari antaa painiskelijalle etuja. Jos taas välit ovat huonot, päinvastainen on totta.

Harmillisesti teleporttaamista tapahtuu edelleen lyhyillä etäisyyksillä, liikeanimaatiot ovat kömpelöitä ja silloin lyönti menee kokonaan ohi. Niin ja kehän köydet ovat päättäneet tehdä mahdollisimman paljon tuhoa. Nämä on saatava korjatuksi pian, sillä ne vaikuttavat peli-iloon. Onneksi mukana on uusia pelimuotoja: Casket, Gauntlet ja Ambulance Match. Näin ollen pelimuotoja on kokonaisuudessaan paljon tarjolla. Casketissa on määrä laittaa toinen arkkuun ja sulkea kansi. Gauntletissa voittaja jää lopuksi pystyyn. Kun yksi on hävinnyt, toinen astuu tilalle. Ambulance Matchissa heitetään vastustaja ambulanssiin ja suljetaan ovet. Ja kuten odottaa sopii, pelimuodoissa on tarvittavaa syvyyttä.

Tämä on mainos:

Vuoden kohokohta on 2K Showcase of the Immortals. Wrestlemania täyttää 40 vuotta, ja juhlan kunniaksi tarjoillaan 21 ottelua. Tämä on kummallista. Aiempien vuosien malliin otteluissa suoritetaan määrättyjä tavoitteita, ja sen jälkeen siirrytään saumatta ihan sen oikean ottelun materiaaliin. Olisin toivonut enemmän ihan oikeita äänitehosteita mukaan, mutta menee se vanhojen muistelu näinkin.

MyRise-tarinatila on painopisteeltään sama kuin viime vuonna. Mukana on kaksi erilaista tarinaa: yksi on mieshahmolle ja toinen naiselle. Monet viime vuoden sivuhenkilöt tekevät paluun tänäkin vuonna. Ne viime vuoden pelattavat hahmotkin mainitaan. Mieshahmolla tarina on se, että Roman Reigns hallitsee voittamattomana, mutta kyllästyy ja lähtee Hollywoodin. Näin pelaajalle avautuu mahdollisuus lyhyeen turnaukseen. Naishahmolla on puolestaan oma indieshow nimeltä TBD. Tilaisuus WWE:ssä tulee, mutta luovaa vapautta ei. Molempien tarinoiden pelaaminen on hauskaa, ja samalla pääsee yksin pelaavana käsiksi menoon. Kyseessä on se klassinen hiekkalaatikko, jossa pelaaja on jumala. Tähän voi halutessaan kuluttaa satoja tunteja aikaa. Saman voi tehdä pelimuodossa MyGM. Nyt pystyy vaihtamaan painijoita toisen liigan kanssa. Oma suosikkini on ottaa joku tietokoneen ohjastama huono painija, ja nostaa tämä tähtiin. Pelaaminen on hauskaa myös kaverin kanssa, mutta toimii hyvin yksinkin. Verkkopelissä luodaan aula pelaillen eri pelimuodoissa. Pelaajia on enimmillään kahdeksan, jopa 30 pelaajan Royal Rumblessa. Toisin sanoen 22 pelaajaa on tietokoneen ohjastamia.

MyFaction on Ultimate Teamin kaltainen pelimuoto, jossa ostetaan korttipakkoja oikealla rahalla. Tuottoa on varmasti tekijöille tulossa, mutta tällaista ei tarvittaisi painipeliin. Hyvin se toimii, mutta ei sitä tarvita. WWE 2K24 onkin hyvä peli, kuten useampana aiempanakin vuotena on ollut. Pieniä ongelmia on edelleen, mutta niiden kanssa voi elää.

WWE 2K24WWE 2K24WWE 2K24WWE 2K24
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Paljon pelimuotoja, paljon painijoita, paljon vaihtelua, hauska pelata
-
Samat bugit kuin viime vuonna
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä