Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
God of War

Amazonin TV-sarja God of War aloittaa siitä Norjan mytologiasta antiikin Kreikan sijasta

Tarinan kynäilee The Expansen kaksikko.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rapia yhdeksän kuukautta sitten Deadline ilmoitti tietonaan, että Amazon Studios olisi puuhaamassa The Expanse -kaksikon (Mark Fergus ja Hawk Ostby) käsikirjoittaman God of War -TV-sarjan parissa. Tuolloin neuvottelut olisivat olleet käynnissä Playstation Productionsin kesken, ja ilmeisesti näin todella oli.

Amazon on nostanut peukun ylös God of Warin ensimmäiselle kaudelle. The Hollywood Reporterin mukaan puuhamiehenä eli showrunnerina on The Wheel of Timen Rafe Judkins, ja käsikirjoituksesta vastaavat Fergus ja Ostby.

Tarina alkaa suoraan Norjan mytologiasta, eikä siis siitä Kreikan mytologiasta, jolla God of War aikoinaan aloitti.

God of War

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään se PC:n God of War

GR Livessä tänään se PC:n God of War

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Santa Monica Studion vuoden 2018 God of War on nyt ulkona myös PC:lle, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. On siis aika katsoa GR Livessä parin tunnin ajan, miten...Ladataan seuraavaa sisältöä