Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Fortnite OG
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Homefront: The Revolution

   Arvioitavana tänään ilmestyvä Homefront: The Revolution!

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Deep Silver Dambusterin Homefront: The Revolution saapuu tänään kauppoihin. Yhdysvalloissa se otti varaslähdön jo alkuviikosta, mutta arviot eivät ole olleet kovinkaan kehuvia. Nyt myös Gamereactorin arvio on saatu valmiiksi ja luettavana sivustolla. Matti testasi "kotirintaman vallankumouksen" Playstation 4:llä ja tekstin pariin pääsee tästä.

   Jos haluat puolestaan nähdä miltä Homefront: The Revolution näyttää vauhdissa, niin katso GR Liven kaksituntinen sessio pelin parista alta olevasta videosta.

   HQ
   Homefront: The Revolution

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   5
   Homefront: The RevolutionScore

   Homefront: The Revolution

   ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

   Homefront: The Revolution on hyvä esimerkki pelistä, joka hajoaa kappaleiksi, mikäli perusasiat eivät ole kunnossa. Ameriikan takaisinvalloitus oli poikkeuksellisen tökkivä kokemus.   Ladataan seuraavaa sisältöä