Suomi
Gamereactor
uutiset
Astro's Playroom

Astro's Playroomin tekijöiden studio Team Asobi kasvattaa kokoaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Menossa olevalla konsolisukupolvella Sony on päättänyt panostaa aiempaa selvästi enemmän niin Pohjois-Amerikkaan kuin Eurooppaankin. Onneksi sitä kotimaata Japania ei ole ainakaan ihan kokonaan unohdettu.

Playstation Blogissa Playstation Studiosin pomo Hermen Hulst kertoi Team Asobin olevan erillinen itsenäinen studio Playstation Studiosin siipien suojassa.

"We're building Team Asobi in Tokyo, a world-class studio that are developing a franchise for all ages with global appeal. Such a creative team."

Ja tulevaisuudessa juuri Team Asobi on tärkeässä osassa, joten kokoa on syytä kasvattaa. Asiasta kertoi luova ohjaaja Nicolas Doucet toisessa blogissa.

"Following the release of Astro's Playroom for PlayStation 5, Team Asobi is now spreading its wings and growing bigger! This is a very exciting time for the team, and we are very much looking forward to this next chapter."

Astro's Playroom esittelee iloisesti ja luovasti Playstationin historiaa ja tulevaa menoa, ja peli on jokaisen PS5-konsolin mukana valmiina.

Astro's Playroom

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä