Suomi
Gamereactor
uutiset

Atari siirtää katseensa pois mobiili- ja free-to-play -peleistä.

Lukuisia free-to-play -nimikkeitä myydään pois tai suljetaan kokonaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Atari tunnetaan yrityksenä, joka koettaa alitusesti päästä kärryille siitä, mitä pelimaailmassa on milloinkin meneillään. Nyt yritys on hylkäämässä mobiilialustat ja luopumassa free-to-play -nimikkeistään. Niiden sijaan Atari on keskittymässä niin sanottuun premium-sisältöön. Tämä valitettavasti tarkoittaa myös sitä, että mobiilipelit kuten Roller Coaster Tycoon Stories, Ninja Golf ja Crystal Castles joko myydään muille studiolle, tai lakkautetaan kokonaan.

Atarin toimitusjohtaja Wade J. Rosen kommentoi asiaa sanomalla, että Atarin tehtävänä on luoda helposti lähestyttävää ja iloista sisältöä. Rosen muistutti myös, että Atarin historia on vahvasti osa myös yhtiön tulevaisuutta. Siitä näkökulmasta premium-sisällön luominen vaikuttaa järkevimmältä liikkeeltä.

Muutosta ei myöskään tarvitse odotella kauaa. Atarilta on kerrottu, että ensimmäiset premium-nimikkeet nähdään jo ennen kuluvan talousvuoden loppua. Talousvuosi loppuu maaliskuun 31. päivä 2022. Nämä nimikkeet tullaan näkemään Atarin tuoreella PC-pohjaisella laitteella, Atari VCS:llä.

Atari siirtää katseensa pois mobiili- ja free-to-play -peleistä.

Lähde: Gamesindustry.biz.Ladataan seuraavaa sisältöä