Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water tarvitsee tuloina pätäkkää kaksi miljardia dollaria ollakseen voitollinen

Siinä saa kerätä varsin rajusti tuohta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

James Cameronin Avatar: The Way of Water on tulossa katsottavaksi joulun alla 2022. Tiedossa on jo nyt, että budjettia on todellakin riittänyt. Huhujen mukaan hilloa on käytetty jo pelkkään tuotantoon rapia 250 miljoonaa dollaria. Ohjaaja itse ei halunnut sanoa tarkkaa lukua GQ Magazinelle, mutta kallis se raina kuitenkin on.

Tuottaakseen voittoa Avatar: The Way of Waterin on oltava kaikkien aikojen tuottoisimpien elokuvien joukossa. Pätäkkää on syytä kerätä ainakin kaksi miljardia dollaria, eli tarkemmin sanottuna elokuvan on syytä olla viiden kaikkien aikojen tuottoisimman rainan joukossa. Kaikkiaan suunnitteilla on viiden elokuvan sarja, mutta jos menestys ei ole odotettua, on kansan tyydyttävä trilogiaan. Se kolmas raina on tulossa ulos vuonna 2024.

Elämme kiinnostavia aikoja.

Avatar: The Way of Water
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä