Suomi
Gamereactor
uutiset
The Beatles: Rock Band

Beatles pesi Guitar Hero 5:n

Myi tuplasti enemmän

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

MTV Gamesin yleismanageri Scott Guthrie kertoo Gamasutralle, että The Beatles: Rock Band on tehnyt tuplasti parempaa tulosta kuin Guitar Hero 5 sekä kappalemyynnissä että kokonaistuloksessa.

"Voitimme kokonaistuloksessa kaksi yhtä vastaan ja voitimme myös yksikkömyynnissä, vaikka heillä oli 8 päivän etumatka ja ilmaista softaa kylkiäisenä," Guthrie hehkuttaa. GH5-tilaajille tarjottiin ilmaiseksi Guitar Hero: Van Halen ennakkotilausta.

"Minusta Van Halenin tapaisen artistin jakelu ilmaiseksi osoittaa jonkinlaista epätoivoa tuotteen liikuttamisen suhteen," Guthrie päivittelee. "Van Halen on upea artisti, minusta on sääli että he päätyivät jakamaan sitä ilmaiseksi syyskuussa sen sijaan että olisivat myyneet sitä joulukuussa."

The Beatles: Rock Band

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Mikäli hauskanpito ja hyvä musiikki eivät mielestäsi sulje toisiaan pois, The Beatles: Rock Band on kuin mannaa taivaasta.

The Beatles jättää Rock Bandin taakseen

The Beatles jättää Rock Bandin taakseen

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Harmonixin lisenssi The Beatlesien musiikkeihin Rock Band -pelissä päättyy, eivätkä he aio uusia sopimustaan. Asiasta kerrotaan yhtiön kotisivulla. Biisit poistuvat 5....

Kuvaspesiaali: Beatles-soittimet

Kuvaspesiaali: Beatles-soittimet

UUTINEN. Kirjoittaja Susi Vaasjoki

The Beatles: Rock Bandin soittimien on luvattu jäljittelevän bändin käytössä ollutta kalustoa niin aidosti kuin mahdollista. GR tutki väitteet ja kuvasi soittimet myös lukijoiden arvioitavaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä