Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Black Canary, Blue Beetle Green Lantern ovat edelleen tulossa

Warner Brosin puhdistuksesta henkiin jääneet alkavat ilmoittautua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warner Brosin tallissa on käynyt hyrske ja myrske, kun yksi jos toinenkin DC Comicsin projekti on kuopattu ja unohdettu. Nimekkäin joukosta oli Batgirl, joka ehdittiin jo käytännössä valmiiksi tehdä.

Sen sijaan esimerkiksi animaatiosarjat My Adventures with Superman ja Harley Quinn ovat selvinneet, ja nyt muitakin eloonjääneitä alkaa ilmaantua. Black Canary, eli Birds of Prey -elokuvan spin off -raina, on edelleen elossa. Asiasta kertoi TV Line. Pääosassa nähdään Jurnee Smollett Dinah "Black Canary" Lancena, ja käsikirjoituksen tekee Misha Green.

Blue Beetlea näyttelee Cobra Kai -sarjassa kunnostautunut Xolo Maridueña. The Hollywood Reporterin mukaan kuvaukset päättyivät viime kuussa, ja ensi-iltailu pitäisi olla elokuussa vuonna 2023. Blue Beetle on ensimmäinen DC Comicsin latinosankari, joka saa oman ihmisten näyttelemän elokuvan.

Green Lantern on sekin tulossa edelleen, ja ensimmäiseen kauteen mahtuu kymmenen jaksoa. Jeremy Irvine (War Horse, Mamma Mia! Here We Go Again) on Alan Scott, ja Finn Wittrock (The Normal Heart, Noah, La La Land) on Guy Gardner. Henkilöhahmot Jessica Cruz ja Simon Baz ovat sarjassa mukana, mutta näyttelijät eivät ole tiedossa.

Black Canary, Blue Beetle Green Lantern ovat edelleen tulossa


Ladataan seuraavaa sisältöä