Suomi
Gamereactor
uutiset
Blur

Blur-beta avautuu Live-kaahareille

Bizarre lupaa moninpelibetan kaikille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaahailu-uutuus Blurin moninpelipelibeta avautuu kaikille Xbox Liven käyttäjille. Aiemmin vain valikoiduille pelaajille tarkoitettu betaversio ilmestyy ladattavaksi tänään, Bizarre Creations lupaa Kotakun viikottaisessa podcastissa.

Syy betan avaamiseen on odotettua kovempi kysyntä. "Käytännössä meiltä loppuivat latauskoodit", pääsuunnittelija Gareth Wilson myhäili.

Muille alustoille kuin Xbox 360:lle beta ei kuitenkaan ole tulossa. Wilsonin mukaan betan tekeminen useille alustoille olisi häirinnyt liikaa pelin viimeistelyä ja jo yhdeltä alustalta saadaan riittävästi tietoa autojen ja aseiden tasapainosta.

Xbox 360 valittiin betatestin alustaksi sopivan käyttäjäkuntansa vuoksi. "Valitsimme Xboxin yksinkertaisesti siksi, että sillä on - suoraan sanottuna - enemmän netin käyttäjiä kuin PS3:lla", Wilson perusteli.

Blur
Blur
Blur
Blur
Blur

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
BlurScore

Blur

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Aidot ajoneuvot ja todellisuudesta lainaavat kisapaikat saavat seurakseen radalta kerättävää aseistusta, ja lopputuloksena on kepeydessään varsin viihdyttävä rälläys.

4
Blur

Blur

ENNAKKO. Kirjoittaja Kristian Ahm

Tanskan Gamereactorin Kristian Ahm piipahti Liverpoolissa katsastamassa Bizarre Creationsin luomaa Blur-kaahailupeliä. Kokemus löi Kristianin ällikällä.Ladataan seuraavaa sisältöä