Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III komeilee Ison-Britannian boxed-listan kärjessä

Super Mario Bros. Wonder joutuu luovuttamaan kärkipaikan kahden viikon jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Ison-Britannian boxed-listaa hallitsevat yleensä FIFA- ja EA Sports FC -pelit, viime viikkoina Marvel's Spider-Man 2 ja Super Mario Bros. Wonder ovat olleet listan kärjessä. Tämä dominanssi on nyt päättynyt, kun Call of Duty: Modern Warfare III on noussut debyyttinsä aikana listan kärkeen.

Modern Warfare III on listan huipulla, EA Sports FC 24 on onnistunut säilyttämään toisen sijan, kun taas Super Mario Bros. Wonder on pudonnut ykköspaikalta kolmannelle sijalle. Spider-Man 2 on pudonnut neljännelle positiolle, kun taas Football Manager 2024 sijoittuu debyyttiviikollaan viidenneksi.

Kymmenen parhaan joukossa ovat Nintendo Switch Sports, (yhden sijan verran ylöspäin), Mario Kart 8 Deluxe (pudotusta kaksi sijaa), Hogwarts Legacy (pudotusta kaksi sijaa), Minecraft, ja Assassin's Creed Mirage, joka sekin on pudonnut kaksi pykälää alemmas.

Muita merkittäviä lisäyksiä laajennettuun listaan ​​ovat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, joka pysyy 18. sijalla, Robocop: Rogue City putoaa 13. sijalle ja Disney Dreamlight Valley debytoi fyysisenä pelinä sijalla 32.

Call of Duty: Modern Warfare III

Kiitokset: Gamesindustry.biz .

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä