Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Castlevania: Lords of Shadow

Castlevanian uudet kujeet

Ladattavia lisäosia tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Konami ilmoitti viime yönä, että Castlevania: Lords of Shadow saa kaksi uutta ladattavaa lisäosaa Xbox Liven ja PlayStation Networkin kautta. Lisäosien nimet ovat Reverie ja Resurection ja ne julkaistaan helmi- ja huhtikuussa. Reveriessaä seikkaillaan sivujuonessa, mutta Resurection toimii epilogina Castlevania: Lords of Shadown pääjuonelle. Konami onkin luvannut kyseisen lisäosan tarjoavan monia vastauksia pahasti avoimeksi jääneisiin kysymyksiin Gabriel Belmontin kohtalosta. Lisäpakettien hintoja tai tarkkoja julkaisupäiviä ei vielä paljastettu.

Castlevania: Lords of Shadow

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Castlevania: Lords of ShadowScore

Castlevania: Lords of Shadow

ARVIO. Kirjoittaja Mikael Sundberg

Zombit, peikot, ihmissudet ja vampyyrit kömpivät luolistaan, joten hirviöpeijaiset voivat alkaa! Castlevania-sarjan uusin osa on mainio seikkailu.Ladataan seuraavaa sisältöä