Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis

Crysis kääntyy konsoleille

Neljä vuotta PC-version jälkeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Crytek on julkaisemassa alkuperäisen Crysisin Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle - ja jo ensi kuussa. Konsolikäännös, jota pidettiin pitkään teknisesti mahdottomana, julkistettiin Gametrailersin julkaisemalla debyyttitrailerilla. Käännökseen on luvassa uusia efektejä sekä uudet Nanosuit-kontrollit. Julkistusvideo on koostettu kokonaan Xbox 360 -version pelikuvasta, ja graafisesti käännös näyttäisi erinomaiselta, joskaan ei aivan huippu-PC:n tasoiselta.

Viidakkoympäristöön sijoittuva Crysis julkaistiin vuonna 2007, ja sitä pidetään edelleen PC:llä teknisenä virstanpylväänä. Räiskintäpeli sisältää muun muassa pitkän piirtoetäisyyden ja osittain tuhoutuvat ympäristöt. Tämän lisäksi se on saanut kiitosta kriitikoilta myös pelinä.

Lue lisää Gamereactorin arviosta.

Crysis

Aiheeseen liittyviä tekstejä

CrysisScore

Crysis

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Crysisin tuloa konsoleille on ehditty epäillä kerran jos toisenkin, mutta niin vain tekniset haasteet on viimein onnistuttu selättämään.

CrysisScore

Crysis

ARVIO. Kirjoittaja Jaakko Maaniemi

Far Cryn tekijöiden uusin ei petä odotuksia. Crysis on ennakkohypen mukaisesti vuoden parhaita pelejä.

Crysis kääntyy konsoleille

Crysis kääntyy konsoleille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuoden 2007 viidakkoräiskintä Crysis saapuu Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle. Käännökseen on luvassa uusia efektejä ja uudet Nanosuit-kontrollit.Ladataan seuraavaa sisältöä