Suomi
Gamereactor
uutiset
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077:n jatko-osia ei ehkä sijoiteta Night Cityyn

CD Projekt Redin vanhempi kirjoittaja on avoin tutkimaan muita paikkoja universumissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cyberpunk 2077 tuntuu olevan yhtä sidottu Night Cityyn kuin Keanu Reevesiin, V:n tarinaan ja itse dystooppiseen futuristiseen universumiin. Night City on avainhenkilö itsessään, ja siksi tuntuu oudolta, että tulevaisuudessa emme ehkä näe sitä ollenkaan.

Puhuessani GamingBoltille, CD Projekt Redin vanhempi kirjoittaja Magda Zych ehdotti, että saatamme jättää Night Cityn kirkkaat valot taakse tulevissa peleissä. "Kuten [Cyberpunk-luoja] Mike Pondsmith sanoi, cyberpunk genrenä on eräänlainen varoitus siitä, mitä voi tapahtua, jos emme ole varovaisia ​​kilpaillessamme. Se ei ole niin abstrakti scifi-idea," sanoi Zych. "Luulen, että tällaiset tarinat voivat olla todellisuutta kaikkialla, missä äärikapitalismi kehittyy ja aiheuttaa yhteiskuntien romahtamisen. Yökaupunki on aivan kuten mikä tahansa kaupunki, todellinen tai kuviteltu."

Tiedämme hyvin vähän Cyberpunk 2077:n jatko-osasta lukuun ottamatta sitä tosiasiaa, että se tapahtuu, ja CD Projekt Redillä on suuria suunnitelmia myös muille pelisarjan peleille. Nyt, kun olemme tutkineet Night Cityä jo paljon, saattaa tuntua siltä, että tallustamme vanhaa maata pitkin.

Pitäisikö Cyberpunk 2077:n jatko-osan hylätä Night City?

Cyberpunk 2077

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä