Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Deus Ex GO

Deus Ex GO, Hitman Sniper ja moni muukin peli lakkaa toimimasta tammikuussa 2023

Loppu on tulossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Marraskuun alussa Embracer Group ilmoitti laittavansa lapun luukulle Studio Onomalle, joka siis vain kolme viikkoa aikaisemmin oli tämän uuden nimen saanut. Vanha nimi oli Square Enix Montreal. Nyt on saatu tietää, millaisia seurauksia studion sulkemisella on.

Studio Onoma on paljastanut, että Deus Ex GO, Arena Battle Champions, Hitman Sniper: The Shadows ja Space Invaders: Hidden Heroes lakkaavat toimimasta 4. tammikuuta 2023. Pelit poistuvat digitaalisilta kauppapaikoilta 1. joulukuuta, eikä pelien sisäistä valuuttaa ole mahdollista ostaa. Kannattaa siis käyttää hankittu virtuaalivaluutta pois, sillä rahoja ei palauteta.

Kaikella on aikansa.

Deus Ex GO

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Deus Ex GO sai Puzzle Maker -lisäyksen

Deus Ex GO sai Puzzle Maker -lisäyksen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Square Enix Montréal julkaisi eilen uuden pulmantekosovelluksen Puzzle Maker Deus Ex Go'hun. Sen avulla pelaajat voivat tehdä omia pulmiaan, haastaa kavereita ja pelata...

0
Deus Ex GO ulos ensi viikolla

Deus Ex GO ulos ensi viikolla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Square Enix julkisti tulevan Deus Ex GO -mobiilipelin kesäkuussa, muttei tuolloin halunnut vielä ilmoittaa tarkkaa julkaisupäivää. Deus Ex GO tulee ulos torstaina 18....Ladataan seuraavaa sisältöä