Suomi
Gamereactor
uutiset
Deadpool

Domino liittyy Deadpoolin seuraan

Deadpool vastasi kysymyksiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

X-Forcen jäsen Domino on liittynyt tulevan Deadpool-pelin hahmogalleriaan, ja Deadpool itse on vastannut toimittajien kysymyksiin tästä uudesta tulokkaasta.

Deadpoolin mukaan Domino valittiin mukaan, koska tämä on tosi kuuma ja tykkää pannukakuista. Tämä on ilmeisesti treffit velkaa suulaalle palkkasoturille, ja myös Dominon tietyt ruumiinmuodot viehättävät Deadpoolia, mikä on varmasti pienin mahdollinen yllätys kaikille.

Domino itsessäänhän on geneettisen manipulaation kautta luotu täydellinen palkkasoturi, joten tämä on epäilemättä hyvä vastapari ja/tai yhteistyökumppani Deadpoolille. Ohessa hieman lisää faktaa:

Deadpool
Deadpool

Aiheeseen liittyviä tekstejä

DeadpoolScore

Deadpool

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

High Moonin uutukaisessa kohtaavat härskit vitsit, ylivilkas sankari ja puolivillainen pelattavuus. Peli hauskuuttaa hetken, mutta voisi olla parempikin.

2
Activision poistaa 14 peliä PS Storesta

Activision poistaa 14 peliä PS Storesta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joitakin pelejä tehtäessä julkaisijalla on oltava oikeuksien haltijan lisenssi moiseen puuhaan, ja Kun lisenssi vanhenee, käy köpelösti. PlayStation LifeStylen mukaan...

1
Deadpool sai uusia vetimiä

Deadpool sai uusia vetimiä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Deadpool on käynyt entistäkin riittoisammaksi, sillä hölpöttävän palkkasoturin ensimmäiseen peliin on julkaistu hieman lisäsisältöä kaikille alustoille paitsi Wii U:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä