Suomi
Gamereactor
uutiset
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves tekee tarkoituksella mieshahmoistaan heikkoja

Etualalle nostetaan vahvat ja kyvykkäät naiset.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves saapuu elokuvateattereihin 31. maaliskuuta 2023, ja raina perustuu tietenkin tunnettuun roolipelisarjaan. Nyt sitten Varietylle puhunut elokuvan käsikirjoittaja on paljastanut, että miesahmoista on tarkoituksella tehty epäpäteviä ja heikkoja. Tämä siksi, että miesten epäpätevyys nostaa paremmin vahvat ja kyvykkäät naishahmot esille. Näin elokuvissa kävijöille annetaan jotain uutta ja tuoretta.

Kyse ei kuitenkaan ole modernista ja progressiivisesta ratkaisusta, vaan ainoastaan Dungeons & Dragonsin valtavirtaa vastaan luovimisesta. Sitä paitsi se vaikutti hauskalta.

"That was not an attempt at wokeness on our part, Swear to God, it wasn't. We liked that Holga is the bruiser that does the dirty work for Edgin, and he doesn't like to get his hands dirty. We also love emasculating leading men."

Pääosassa nähtävällä Chris Pinella oli kuvauksissa hauskaa esittäessään heikkoa ja epäpätevää henkilöhahmoa. Mukana oleva Hugh Grant kuvaili koko joukkoa porukaksi, jossa kaikki ovat ainakin vähäisessä määrin luusereita.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Kiitokset, CBR.com

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä